ISIMAK ISITICI İLE BETON KURUTMA

ısımak ısıtıcı ile beton kurutma


Isımak ısıtıcı ile beton kurutma işlemi aslında çok kısa süre içerisinde gerçekleştirilebilecek bir işlem olup bir an öncede yapılması gerekli olan beton kurutma uygulamasıdır.

Kurutma işlemi öncesi bu sorun kaynağı tespit edilmeli ve yok edilmeli ve sonradan betonun tam anlamıyla kurutulabilmesi için yapılması gereken önemli hazırlıkları tamamlayıp kurutma işlemine geçilmelidir.

Ayrıca ısımak cihazının gerçekten performansını yansıtabilmesi ve soruna çözüm bulabilmesi için bu hazırlıklar gereklidir.

Isımak cihazı yüksek üfleme gücü, ara vermeden çalışabilme özelliği, zorlu inşaat ve hava koşullarına dayanıklılığı, taşınabilme özelliği sayesinde her bakımdan mükemmel bir cihaz olup, kullanımı da son derece kolay bir cihazdır.

Firmamız tarafından satış ve kiralaması yapılan ısımak cihazı kullanımı için bizimle iletişime geçtiğinizde doğru kapasiteye sahip olan cihazı, en kısa sürede size getirebilmemiz için kurutma işlemi yapılacak alanın metraj olarak büyüklüğünü ve adresinizi bize iletmeniz yeterli olmaktadır.

Cihaz teknik personellerimiz tarafından mümkün olan en kısa süre içerisinde adresinize kadar getirilmekte olup, cihazın kullanımı ve kurutma işlemi yapılırken dikkat edilmesi gereken püf noktaları hakkında bilgi verilecektir.

Biz size cihazı teslim ederken cihaz kullanımı sırasında gerekli olabilecek tüm parçaları da tarafınıza vererek ve cihaz çalışır bir şekilde tarafınıza teslim edilmektedir.

Firma olarak talep ettiğiniz takdirde cihazı kullanmak için personel hizmeti de vermekteyiz.

Isımak ısıtıcı ile beton kurutma işlemi yapılırken cihaz sadece ortamda bulunan nemi almamakta aynı zamanda ortamda olması gereken nem dengesini de sağlayarak ortamın daha yaşanabilir bir yer olması içinde çalışmaktadır.

Cihaz çalıştığı sürece aldığı enerjinin tamamını ısı enerjisine çevirmekte ve döner kompresörlü motoru ile mümkün olduğunca çok az enerji harcamasını sağlamaktadır.

Isımak ısıtıcı ile beton nemi kurutma işlemi için harcanan zamandan arta kalan zamanda beton üzerine uygulanacak olan yalıtım malzemeleri, sıva, badana, boya işlemleri güvenli bir yapılmaktadır.

Bu işlemler olurken beton üzerinde en ufak bir sorun teşkil etmeyecek gibi, yapılan bu uygulamalarda tüm işlevlerini yerine getirmektedirler.

Isımak ısıtıcı ile beton kurutma işlemi yaptıktan sonra nemlenme ve rutubetlenme olayları ile karşılaşma ihtimaliniz neredeyse ortadan kalkacağı gibi, nem dengesi sağlanmış olan betonarme yapınız içerisinde daha sağlıklı bir şekilde oturma şansını da elde edeceksiniz.

Firmamız aracılığı ile size uygun kurutma cihazını önermekte olup sorunların daha kısa sürede sonuçlanması adına sizlere yardımcı olmaktayız.

Veya bizi aradığınızda yerinizde ücretsiz olarak ilk keşif yapılarak kullanılacak olan cihaz tespiti ve kaç gün kullanılacak planlamasını yaparak size bildiriyoruz.

Firmamızdan kiralama yöntemi ile bu cihazlara uygun fiyatlar ile rahatça ulaşabilirsiniz.

#ısımakısıtıcıilebetonkurutma #ısıtıcıilebetonkurutma #betonkurutma

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK