İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ


İstanbul Beton Kurutma Hizmeti olarak firmamız beton kurutma işleminde kullanmış olduğu üstün teknolojiye sahip kiralık beton kurutma cihazı hizmetini vermektedir.
İstanbul ve çevre ilçelerine hizmet vermekte olan beton kurutma firmamız inşaat aşaması ve sonrasında beton nem kurutma işlerinizi kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde yapmaktadır.
Eğer hemen yapılmaz ve kendi kendine kuruması beklenirse yaş beton zamanla nemlenme sorunu ile karşı karşıya kalmakta ve ilerleyen zamanlarda bu durum binanın sağlıklı bir şekilde işlev görmesini engellemektedir.
Kurutma Cihazımız yüksek güvenlik önlemleri ile donatılmış olup, hem zorlu hava şartlarında hem de zorlu inşaat alanlarında güvenle kullanılabilmekte ve uzun süreli çalışmalarda cihazda herhangi bir ısınma olmamaktadır.
Kurutulacak olan alanın büyüklük ve genişliğine göre değişen zaman dilimlerinde kurutma işlemleri gerçekleştirilse de tahmin edebileceğiniz en büyük alanı bile cihazlarımız 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde kurutabilmektedirler.
Islak beton, kurutma cihazı ile kurutulduğunda betonun üzerine uygulanacak olan diğer uygulamalar sağlıklı bir şekilde işlevlerini yerine getirmiş olup zaman açısından tasarruf etmiş olursunuz.
İstanbul beton kurutma hizmeti firmamız tarafından başta İstanbul olmak üzere Kadıköy, Ümraniye, Beykoz, Kartal, Pendik gibi merkez ilçelerde olmak üzere tüm ilçelerde firmamız tarafından verilmektedir.
Cihazlarımızı direk satın alabileceğiniz gibi aynı zamanda dönemsel çalışmalarınız için kiralama yöntemi ile kiralayabilirsiniz.
Her iki yöntem ile de cihaz adresinize kadar teslim edilmekte ve kullanımı hakkında bilgilendirme yapılmaktadır.
Ayrıca cihazdan maksimum verim alabilmeniz için gerekli olabilecek ipuçları teknik personellerimiz tarafından verilecek ve cihaz çalışır bir şekilde tarafınıza teslim edilecektir.
İstanbul beton nem kurutma hizmetleri her geçen gün yeni artan inşaat alanları için hızlı bir şekilde verilmesi gerekli olan bir kurutma hizmetidir.
Kurutma cihazlarımız iki farklı enerji ile çalışmaktadır. Bu enerjiler mazotlu ve elektrik enerjili olarak çalışmaktadır.
Her iki enerji çeşidi ile çalışan cihazımızın da özellikleri aynı olmakla birlikte mazotlu olan cihazımız elektrik enerjisinin kullanımının mümkün olmadığı ya da riskli olduğu alanlarda kullanılmaktadır.
Her iki cihazımızda uzun saatler boyu çalışabilme özelliğine sahip olup, bu çalışma sırasında performansından en ufak bir şey kaybetmemektedir.
İstanbul beton nem kurutma hizmetleri firması olarak bünyemizde ayriyetten mazotlu ve elektrikli çalışan ısımak kurutma cihazları ile dayanıklılığı, taşınabilir özelliği ve çalışmakta olduğu alanlara zarar vermemesi ile rahatlıkla kullanılabiliyor olması üstün avantajlar sağlar
İnşaat doğal yönden beton kurutma işlemini güneş ışığı ile gerçekleştirildiğinde betonu kurutmaktan ziyade betonun nemlenmesine sebep olmakta ve süre olarak ta çok zaman kaybedilmiş olacaktır.
İstanbul beton kurutma hizmeti firması ihtiyacınızda bizimle irtibata geçtiğiniz de sorunlu ortamın metrekaresini bize iletmeniz doğrultusunda kullanılacak olan en doğru cihazı tarafınıza kargo yada kendi araçlarımızla teslim ediyoruz.

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI