KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

Kiralık Beton Nem Kurutma Cihazı firmamızdan uygun fiyatlar ile kiralayabilmektesiniz. Beton kurutma uygulamasında mutlaka bu beton kurutma işlemi mutlaka yapılmalıdır.
Beton kurutma cihazı kullanılarak betonunuzda oluşan nemi ortamdan uzaklaştırdığınızda beton üzerinde bir daha nemlenme ihtimali kalmayacağı gibi,
beton üzerine uygulayacağınız diğer materyalleri de tahmininizden çok daha önce ve çok daha sağlıklı bir şekilde uygulayabilirsiniz.
Kurutma cihazı kullanılmadan beton üzerinde yapacağınız yalıtım malzemesi, sıva, badana ve boya işlemleri işlevlerini yerine getiremeyeceği gibi,
atılmış olan nemli beton zarar verecek ve zaten rutubetlenme ihtimali olan betonunun daha hızlı bir şekilde rutubetlenmesine zemin hazırlayacaktır.
Rutubetlenme nemlenmenin bir ileri boyutu olup, karşılaşıldığında kötü koku ve kötü görüntülere neden olmaktadır.
Binanın rutubetlenmesinin ardından yaşanacak olaylar ise hem inşaat firmalarının prestiji açısından hem de maddi açıdan pek çok zararı beraberinde getirmektedir.
Bu yüzden beton kurutma işlemleri sırasında mutlak suretle beton kurutma cihazından faydalanılması gerekmektedir.
Beton kurutma cihazı ile yapılan kurutma işlemlerinde beton eşit bir şekilde yüksek ısı derecesinde kurutulmakta ve betonun hiçbir yerinde ıslaklık kalmamaktadır.
Ancak kurutma cihazı dışında uygulanacak beton kurutma taktiklerinde betonun bazı bölgeleri ıslak ve nemli kalmakta bu alanlarda ilerleyen zamanlarda betonun kuru yerlerine doğru ilerleyerek zamanla betonunun tamamının nemlenmesine sebep olmaktadır.
Bu tarz alanlarda nemlenme ve rutubetlenme sorunu çok daha sık yaşanabilmektedir. Ancak özellikle apartman dairelerinde oturanlar bu durumu çok geç fark etmekte ya da fark edilse bile üzerine gitmemekte göz ardı etmektedirler.
Oysaki nemlenme göz ardı edilmemesi ve acil bir şekilde çözüme kavuşturulması gereken bir sorundur.
Binanın sağlıklı bir şekilde ayakta kalabilmesi ve dış etkenlerde bizleri koruyabilmesi için düzenli olarak gerekli kontrollerinin yapılması ve nemlenme görülen alanların nem dengesinin sağlanması gerekmektedir.
Beton nem kurutma cihazı kiralama yöntemi özellikle bu tarz yaşam alanı olarak kullanılmakta olan binalarda adeta bir kurtarıcı yöntem olarak görülmektedir.
Nemlenmeye sebep olan durum kontrol altına alındıktan sonra nem fazlalığın bulunduğu bölüme kurutma cihazı ile yüksek derece ısı verilerek nem yoğunlaştırılmalı ve sonrasından nem dengesi sağlanan alan kazınarak yeniden beton atım işlemi gerçekleştirilerek tekrar kurutma işlemi yapılmalıdır.
Eğer kurutma işlemi yapıldıktan sonra alan kazınmaz ve tekrar beton atılmaz ise nemlenme olayı kısa süre içerisinde kendisini tekrar göstermekte ve bu kısır döngü bu şekilde devam etmektedir.
Kiralık beton nem kurutma cihazı taşınabilir olma özelliklerine sahip olmakta olup yüksek binaların iç ya da dış cephelerinde rahatlıkla ve güvenle taşınıp kullanılabilmektedir.
Kurutma cihazı ortamı kirletmeden ve hiçbir şekilde rahatsızlık vermeden işini yapmakta olup, çalıştığı sırada bir klima kadar ses çıkaran teknolojinin bize bir hediyesi olan cihazdır.
Beton nem kurutma cihazı kiralama firması olarak nem cihazı kiralamasını yapmakla birlikte istenildiği takdirde gerekli personel takviyesini yaparak sorununuzu daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaktayız.
Kiralık beton nem kurutma cihazı isteğinizde gerekli bilgileri doğru şekilde bizimle paylaştığınızda nemlenme ve rutubetlenme sorunları ile bir daha karşılaşmamak üzere vedalaşacağınızın garantisini firma olarak sizlere vermekteyiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK