GEBZE BETON NEM KURUTMA FİRMASI

Gebze Beton Nem Kurutma Firması


Gebze beton nem kurutma firması olarak oturduğunuz mekân ve  yapılarınızda oluşan nemlenme ve rutubetlenme gibi sorunla kısa sürede çözüm bularak neme son veriyoruz.

Beton kurutma firması Gebze başta olmak üzere Kartepe, Kandıra, Karamürsel, Dilovası, Derince ve Çayırova ilçelerinde de beton rutubet ve nem kurutma firması olarak hizmet vermekteyiz.

Gebze nem alma kurutma firması olarak her betonarme bina kapasitesine uygun kurutma cihazı parkurumuz, nem ve rutubet alımı işinde tecrübeli personellerimiz ve müşteri memnuniyeti anlayışımız ile kurutma cihazlarının satışı ve kiralamasını hizmetini firmamız aracılığı ile alabilirsiniz.

Beton nemi kurutma işlemini inşaat halinde olan binalarda beton atma işlemi sonrasında vakit kaybedilmeden yapılması gereken bir işlemdir.

Beton atım işleminden sonra atılmış olan betonun kendisinin kurumasının beklenmesi ya da farklı elektrikli ısıtıcılar ile kurutma işleminin yapılması betonun formunu bulmasını sağlamayacak.

Aksine betona zarar vererek nemlenme ve rutubetlenme olayları ile betonu karşı karşıya bırakacaktır.

Bu sebeple beton atım işlemi yapıldıktan hemen sonra gerekli kurutma çalışması beton nem kurutma cihazı ile yapılmalıdır.

Bu çalışma yapılırken beton kurutma cihazının doğru şekilde konumlandırılması ve ne aralıklar ile çalışacak olmasının belirlenmesi gerekmektedir.

Eğer beton kurutma yapılacak alan büyük ve geniş bir alan ise bu alan öncelikle parsellere bölünmeli ve bu bölünen parseller belirli şekilde aralıklarla hızlı ancak kontrollü bir şekilde kurutulmalıdır.

Nem kurutma cihazlarımızın tamamı uzak mesafelerden kurutma işlemini gerçekleştirebilecek kadar yüksek üfleme gücüne sahip olan cihazlar.

Her türlü zorlu çalışma ortamı ve zorlu hava koşuluna dayanabilecek şekilde üretilmiş olan bu cihazlar aynı şekilde her ortamda kolayca nem alma kurutma işlemini yapmaktadır.

Satışını ve kiralamasını yaptığımız nem alma kurutma cihazlarını firmamız aracılığı ile talep etmeniz halinde nem kurutma cihazını adresinize kadar getirip gerekli olan kurulum işlemini yapıyoruz.

Cihaz kurulup gerekli olan ayarları yapıldıktan sonra cihazın kullanımı hakkında tüm bilgilendirmeyi tarafımız tarafından yapılmakta ve uygulamalı olarak gösterimi yapılmaktadır.

Ayrıca cihazın çalışması sırasında gerebilecek tüm aparatları da cihaz teslimi sırasında teknik personellerimiz tarafından yapılmaktadır.

Gebze beton nem kurutma firması uygulanacak olan işlemi, inşaat halinde olan betonarme binalarda değil, yaşam alanı olarak kullanılan alanlarda gerçekleşebilecek nemlenme ve rutubetlenmeyi önleme adına da yapılmaktadır.

Bu çalışmada da aynı şekilde kurutma cihazından faydalanılması gerekmekte olup, uygulama olarak inşaat halindeki binalardan farklılıklar göstermektedir.

Beton nemi kurutma özellikle yeni inşaat alanlarında mutlaka yapılması gerekli olan bir işlem olmakla beraber kendi halinde kurutulmaya bırakılması doğru değildir.

Beton kendi halinde güneş ısısı ile kurutulması hem zaman alacak hem de ilerleyen zamanda başka sorunlara yani nem oluşumuna sebep olacaktır.

Güneş ısısı yardımı ile kurutulmuş olan beton sadece dış yüzeyi kuruyacak iç kısım yaş kalacak bu doğru bir işlem değildir.

Gebze beton nem kurutma firması olarak firmamız aracılığı ile kiralayabileceğiniz nem kurutma cihazları ile yapılacak olan uygulama ile kurutma cihazı yardımı ile yapılan bir uygulama betonun kemik gibi kurutularak doğal beton halini alacaktır.

#gebzebetonnemkurutmafirması #betonnemkurutmafirması #betonkurutmafirması #betonkurutma

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK