EDİRNE BETON KURUTMA FİRMASI

Edirne Beton Kurutma Firması


Edirne beton kurutma firması çalışmalarına Edirne ili ve ilçelerinde inşaat veya tüm beton atımı sonrası gerekli olan beton kurutma çalışmalarına devam etmektedir.

Beton ıslaklığın giderilmesi ve nem oluşumun önüne geçebilmek için özellikle büyük alanlarda kurutma işlemi yapılırken ya birden fazla kurutma cihazı aynı anda çalıştırılmalı ya da alan eşit parsellere bölünerek kurutma işlemi yapılmalıdır.

Aksi takdirde yapılan kurutma işlemi o an için işe yarayacak ancak binanın tamamlanma ve teslim edilme aşamasına gelindiğinde ya da beton üzerine uygulama aşamasına gelindiğinde nemlenme kendisini gösterecektir.

Böyle bir durum ile karşılaşmamak için kurutulacak alana uygun bir ya da birden fazla kurutma cihazı ya da parselleme işleminin yapılması gerekmektedir.

Edirne beton nem kurutma firması olarak sadece inşa halindeki binalarda değil aynı zamanda inşası tamamlanmış ve yaşam alanı olarak kullanımına başlanmış olan binalarda da hizmet vermekteyiz.

Bu tarz binalarda genellikle ıslaklık ile başlayan sorunlar sonrasında yerini nemlenmeye ve ilerleyen boyutlarda ise rutubetlenmeye bırakmaktadır.

Bu sebeple binanın herhangi bir yerinde görülen bir ıslaklık göz ardı edilmemeli ve hemen önleme çalışmalarına başlanmalıdır.

Yaşam alanı olarak kullanılan binalarda ıslaklık, nemlenme ve rutubetlenme sorunları pek çok nedenden kaynaklanabilmektedir.

Bu nedenlerin arasında binanın inşa aşamasında sağlıklı kurutulmaması, bina içerisinde bulunan su borularının hasar görmesi ve borulardan sızan suyun betonu etkilemesi, sıcak ve soğuk hava dalgasına aynı anda ve pek çok kez maruz kalmış olması, gerçekleşen doğa olaylarının şiddeti gibi etmenler gösterilebilmektedir.

Bu etmenlerin ne olduğu belirlenip çözüme kavuşturulduktan ve gerekli tüm önlemler alındıktan sonra kurutma cihazı ile kurutma işlemine geçmek, yaşam alanı olarak kullanılan binalarda izlenmesi gereken tek yol olmaktadır.

Edirne beton kurutma firması olarak siz değerli müşterilerimize tavsiyemiz yaşam alanı olarak kullanmakta olduğunuz binalarda karşılaştığınız nemlenme, ıslaklık ve rutubetlenme sorunlarında öncelikle sorunun derinine inip sorunu çözüme kavuşturmanız.

Nemlenmiş ya da rutubetlenmiş alana kurutma cihazı ile müdahale etmenizi önermekle beraber kesinlikle doğal kuruma yani güneş ısı ile kurutmayı önermemekteyiz.

Edirne beton nemi kurutma firması uzman personelleri ile bu sorunlarınızı çözmek için hizmetinizdedir.

Gerçekleştirdiğimiz pek çok çalışma da edindiğimiz tecrübelerimiz ve üstün üfleme gücüne sahip beton kurutma cihazlarımız ile çok kısa sürede ortamda bulunan fazla nemi yok ediyoruz.

Ortamda oluşan nemi alarak sıvı hale getirirek dışarı atıp nemsiz ortam sağlayarak daha sağlıklı bir şekilde yaşamanızı sağlamaktayız.

Edirne beton kurutma firması olarak firmamızdan cihazlarımızı direk satın alıp ömür boyu kullanabileceğiniz gibi, dönemsel beton kurutma işlemleriniz de kullanabilmek için kiralama yöntemimizi de kullanabilirsiniz.

Firmamızı arayan her müşterimizi nem gibi sorunlardan kurtarmış olmak bizi mutlu emektedir.

Cihaz kiralama fiyatlarımız şu anki ekonomik zorluk koşullarında dahil yine sizleri düşünerekten en uygun olanı hesaplayarak izlere sunmaktayız.

Bizi tercih ettiğinizde ne kadar doğru bir karar verdiğinizi yapmış olduğumuz işlerle daha çok anlayacaksınız. 

#edirnebetonkurutmafirması #betonkurutmafirması #betonkurutma #betonnemkurutma

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK