KİRALIK NEM ALMA CİHAZI

 


Kiralık Nem Alma Cihazı

Nem alma cihazları ekonomik olanından çok pahalı olanına kadar çok çeşitlilik gösterdiği için kiralık nem alma cihazı da ortamda kullanılıyor.

Daha Aşırı nem olması insanların bunalmasına, fazla nemin su buharı olarak binaya, yer kaplamalarına, tavana ve benzeri yerlere işleyerek rutubete ve küf oluşumuna sebebiyet veriyor.

Bu durum sağlık sorunları başta olmak üzere çeşitli sorunlara neden olmakta ve geç önlem alındığında ise verdiği tahribat fazla olacaktır.

Bu gibi nedenle oluşan sorunları yaşamamak için zamanında önlem alınarak bir an önce nem alma cihazların kullanılmasını tavsiye ediyoruz.

Nem alma cihazı genelde profesyonel olarak yaşanan sorunların çözümünde ya da futbol sahası kadar alanlarda yaşanan nem sorunlarında kiralanıyor.

Sel baskını sonrası, yangın sonrası gibi durumlarla inşaatlarda nemi kurutmak için kullanılacak nem alma cihazları geçici yöntemlerle kullanılacağı için satın almak yerine kiralık nem alma cihazı kullanmak daha ekonomik oluyor.

Nem alma cihazının çalışma prensibine de değinmek gerekirse;
nem alıcı cihazlar ortamın havasını emiyor ve içinde oluşturduğu soğuk hava bölmesinde havayı yoğunlaştırıyor.

Yoğunlaştırılmış havadan emilen su ise cihazın su haznesinde toplanıyor.

Nemi alınmış hava ısıtılıyor ve ortama kuru hava olarak veriliyor. Bu döngü nemi dolayısı ile de rutubeti ev ile iş yerlerinden uzaklaştırıyor.

Bu işlemin ilkel bir şekilde yapılması kalıcı çözüme ulaşmayı engelleyeceği gibi süre uzayacağından nem ve rutubet yayılarak küf oluşumuna neden olacaktır.

Rutubet betonun altına işleyeceği için sadece beton değil betonun altında bulunan aksamlar da zarar görerek binanın ömrünün kısalmasına yol açıyor.

Kiralık nem alıcı cihaz ile gerçekleştirilen nem kurutma işlemi betona işleyen nemi kurutacağı için zararları en alt düzeye indirecektir.

Kiralık nem alma cihazları almadan önce konusunda uzman olan kişilerden bilgi almak ve sorunlu bölgeye en iyi çözümü üretecek olan nem alıcı cihazın alınması büyük önem taşıyor.

Kiralık nem alma cihazı nemi emerek kuruttuğu sonra tekrar ortama gönderdiği için havanın kalitesini iyileştiriyor.

Konforlu bir yaşam alanı sağlıyor ve hastalığa sebep olan bakterileri de yok ediyor.
Nem alıcı cihaz sayesinde ortamda bulunan kişiler hem maddi hem de manevi olarak kazanç sağlıyor.

Çünkü cihaz kullanılmadığı takdirde ortamda oluşabilecek rutubet ve küfü gidermek için harcayacağı paralar cebinde kaldığı gibi nemden kaynaklanan hastalıklarla da uğraşmak ve bunun manevi sorununu yaşamak zorunda kalmayacaklar.

Kiralık nem alma cihazı almayı düşünüyorsanız nem alma cihazı kiralama konusunda faaliyet gösteren firmalardan ihtiyacınıza uygun nem alıcı cihazı kiralayabilir ve nem sorununu kökünden halledebilirsiniz.

#kiralıknemalmacihazı #nemalmacihazı

KİRALIK NEM ALMA CİHAZI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK