ISIMAK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

 


Isımak beton nem kurutma cihazı yüksek üfleme gücü ve kolay kullanımı ile özellikle inşaat sektöründe ve nemlenme sorunu ile karşı karşıya kalan ev sahipleri tarafından sıklıkla tercih edilmekte ve sunduğu kesin çözümler ile kendisini her geçen gün daha çok kabul ettirmektedir.

Isımak beton nem kurutma makinesi inşaat halinde olan binalarda uygulanan betonun zamanında kurutulmaması ya da kendi kendine kurumasının bekletilmesi halinde üzerinde oluşan nemi almakta en büyük yardımcınız olacaktır.

Isımak cihazının satış ve kiralamasını yapmakta olan firmamız her türlü beton kurutma ve beton nemi kurutma işlemlerinizde üstün cihaz parkuru ile hizmetinizdedir.

Isımak cihazını kiralama yöntemini en iyi hizmet kalitesi ile sunmakta olan firmamız aracılığı ile dönemsel çalışmalarınızda kullanmak için kiralama yapmanız halinde cihaz adresinize kadar teknik personellerimiz tarafından getirilmekte ve cihazın kullanımı hakkında kısa bir gösterim yaparak cihazı çalışır ve hazır bir şekilde bırakmaktadır.

Isımak kurutma cihazı 100 metre uzaklıktan bile uzun saatler boyu aynı performans ile üfleme yapabilmektedir. Cihazımız bu üfleme sayesinde betonda oluşan nemi kısa sürede yoğunlaştırarak ortamdan uzaklaştırmaktadır.

Eğer beton kurutma işlemi kurutma cihazı ile yapılmaz ise bu nem betona iyiden iyiye işlemekte ve betonda rutubetlenme olayı meydana gelmeye başlamaktadır.

Betonda oluşan nemlenmeye dayalı olan rutubetlenme betonunun tamamına kısa sürede yayılmakta ve betonun üzerinde farklı deformasyonlara neden olarak betonun kullanılamaz hale gelmesine sebep olmaktadır.

Betonunun nemlenmesi ve sonrasında önlem alınmadığı için rutubetlenmesi ancak kurutma cihazı yardımıyla çözüme kavuşturulabilecek bir sorundur.

Kurutma cihazı betonu eşit bir şekilde ve kontrollü olarak sıcak hava vererek üzerine bulunan ıslaklığı almakta ve ortamda bulunan nem ya da rutubeti uzaklaştırmaktadır.

Kurutma cihazından farklı bir cihaz ile kurutma işleminin yapılmaya çalışılması o an için sonuç vermiş gibi görünse de ilerleyen zamanlarda beton yine nemlenme ve rutubetlenme olayları ile karşı karşıya kalacaktır.

Isımak kurutma cihazı sadece yeni yapılan inşaat betonlarında kullanılmamakta aynı zamanda günlük hayatta bir yaşam alanı olarak kullanılan binaların kurutma işlemlerini de gerçekleştirmektedir.

Binalar günlük hayat içerisinde zamanla gerek iç gerekse de dış etkenler etkilenerek nemlenme ve rutubetlenme sorunları ile karşı karşıya kalabilmektedir. Bu durumun birden fazla sebebi bulunmaktadır.

Bina yapım aşamasında sağlıklı kurutulmamasından dolayı nemlenme olayı gerçekleşebilir. Ya da bina dış etken olarak adlandırdığımız yoğun yağmur, kar ve tipi olaylarına sıkça maruz kalmış su ile sıkça temas etmiş ve artık yıpranmış olduğundan dolayı da nemlenme gözlemlenebilir.

Bir diğer sebep ise iç etken olarak adlandırdığımız ve beton altına yerleştirilen su borularından meydana gelebilecek kaçakların sebep olduğu nemlenmeler olabilir.

Tüm bu sebeplerin hemen hemen hepsi su ile ilgilidir. Görülebileceği üzere binalarda her ne kadar yapım aşamasında su kullanılmakta olsa da yapıldıktan sonra binaların en büyük düşmanı da su olmaktadır.

Bu gibi durumlarda öncelikle sorununun ne olduğu belirlenmeli ve sorun çözüme kavuşturulduktan sonra kurutma cihazı ile kurutma işlemi gerçekleştirilmelidir.

Bu tarz durumlar için kurutma cihazı kısa süreli kullanılacağından firmamız aracılığı ile kurutma cihazının günlük olarak kiralayabilir ve sorununuzu kısa süre içerisinde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Isımak beton nem kurutma cihazı ile yaşam alanı olarak kullanılan bina kontrollü bir şekilde kurutulmakta ve bu kurutma işlemi yapılırken bina kullanılabilmektedir.

Nemlenme olayı çözüme kavuştuktan sonra kullanmakta olduğunuz binanızda bu tarz bir durum söz konusu ise o kısmı da Isımak ile kurutup sonrasında üzerinde çalışma yapmak en akılcı hareket olacaktır.

Kiralık ısımak beton nem kurutma cihazı kurutma işlemini tamamladıktan sonra nemlenmiş alan kazınmalı ve tekrar sıvanarak beton kurutma cihazı ile atılan sıva tamamen kurutulmalıdır.

Eğer kurutulma işlemi tamamlandıktan sonra sıva kazınmadan tekrar sıva yaparak kurutma işlemi yapılmaksızın iş tamamlanır ise çok kısa bir süre sonra aynı bölgede aynı sorun tekrar yaşanacaktır.

Kiralık ısımak beton nem kurutma cihazları son derece kullanışlı ve güvenli olmalarının yanı sıra bina üzerine uyguladığı yüksek üfleme gücü sayesinde tahmin edilenden çok daha kısa süreler içerisinde işini tamamlamakta ve sizlere nem dengesi sağlanmış ortamlarda yaşayabilme imkânı tanımaktadır.

Isımak beton nem kurutma cihazı temini yapabilmek için firmamız ile irtibata geçmeniz ve kullanacağınız alanın nasıl bir alan olduğu ile adresinizi bize iletmeniz cihazımızı size ulaştırmamız için yeterli bilgiler olmaktadır. 

ISIMAK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK