ŞAP KURUTMA - NEMTEK



Şap Kurutma

Şap kurutma işleminden önce şap atılması ve bu şap çatlamalara sebep vermeden mutlaka çok zaman geçmeden nem alma kurutma cihazı aracılığı ile kurutulması gereklidir.
Islak olan şapın kuruması normal şartlarda daha uzun sürerken, kurutma cihazı ile bu süre oldukça kısalıyor ve şap döküldükten bir gün sonrası için hazır hale gelebiliyor.
Şap kurutma cihazı sayesinde şapın kuruması için gerekli olan süreyi azaltabilir ve böylece bir sonraki işleme hemen geçebilirsiniz.
Öyle ki; şap uygulaması iç tasarıma geçmek için son aşamadır. Bu aşamayı hızlı ve etkili bir şekilde sonlandırmak için kurutma cihazını kullanmanız yeterli olacaktır.
Bildiğiniz gibi şap, inşaatların yapımı aşamasında uygulanmakta olup, zeminin düz ve pürüzsüz olmasını sağlamaktadır.
Ancak, şap ıslak bir malzeme olduğundan dolayı kendi başına kuruması uzun zaman almaktadır.
Hal böyle olunca, şap kurumadan yeni bir uygulamaya geçmek mümkün olmayacaktır.
Ancak, şap kurutma işlemi ile ıslak olan zemini oldukça kolay bir şekilde kurutabilir, iç tasarım ile ilgili planlarınızı hemen hayata geçirebilirsiniz.
Islak olan zemini kurutma cihazı ile kurutarak böylece küf ve rutubet gibi olası sorunları da ortadan kaldırmış olursunuz.
Bunun yanı sıra, cihazın harcadığı elektrik enerjisini ortama ısı olarak geri aktarması da ısı maliyetlerinin azalmasını sağlamaktadır.
Şap kurutma cihazları dış tasarımı sayesinde kesinlikle nemden etkilenmezler.
Kesinlikle ergonomik bir tasarım olduklarından dolayı her türlü inşaat uygulamasında rahatlıkla kullanılabilirler.
Eğer sağlam bir yapının ortaya çıkmasını istiyorsanız ve binanın nemden, küften ve kötü kokulardan uzak kalmasını istiyorsanız o zaman firmamızın şap kurutma hizmeti size bu konuda yardımcı olacaktır.
Eğer inşaatınızda ortaya çıkan nem ve rutubet sorunu ile baş etmek istiyorsanız o zaman dökülen şapın kendi halinde kurumasını beklemeden kurutma işlemi yaptırarak en iyi sonucu alabilirsiniz.
Malumunuz nem betonun en büyük düşmanlarından biridir. Bu yüzden, inşaatta yapılan şap ve sıva gibi işlemlerde zemin kurumadan başka bir uygulamaya geçilmez.
Bu süre ise oldukça uzun olduğundan kesinlikle beklemenize gerek kalmadan bir sonraki gün için zemini hazır hale getirebilirsiniz.
Şap kurutma firması olarak 7/24 hizmetinizdeyiz. Eğer zemine dökülen şapın acilen kuruması gerekiyorsa bize günün her saati ulaşarak hizmet talep edebilirsiniz.
Böylece asla zaman kaybı yaşamadan inşaatın diğer tüm işlerini kısa sürede tamamlayabilirsiniz.
Üstelik diğer birçok firmanın yanı sıra, uygun fiyat politikamız ile en çok tercih edilen firmalar arasında ilk sıradayız.
Şap kurutma hizmetimizle müşterilerimizin memnuniyetini sağlayarak emin adımlarla ilerliyoruz. Unutmayın ki; gelişigüzel kurumuş bir zemine yapılan hiçbir uygulama sağlıklı olmaz.
Bu yüzden hem etkili hem de en hızlı şekilde kurutma işlemi için firmamızı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
Önceliğimiz müşterilerimiz olup, bize istediğiniz an ulaşarak hizmet alabilirsiniz.
#şapkurutma #şapnemkurutma #şapkurutmacihazı #ıslakşapkurutma

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK