SIVA KURUTMA - NEMTEK SIVA KURUTMA

SIVA KURUTMA


Sıva Kurutma binaların inşaat aşamasında iken kesinlikle yapılması gereken bir işlem olup bu uygulamanın titizlikle ve kontrollü bir şekilde yapılacak olması çok önemlidir.
Sıva nemi kurutma yapılırken eski yöntemlerin kullanılması "güneş ışığından yararlanma ya da elektrikli soba kullanma" o an için çözüm gibi görünmekte olsa da sıvanın üzerine uygulanacak olan diğer materyallerin işlevlerini tam anlamıyla yerine getirmemesine ve sıvanın zamanla deformasyona uğramasına sebep olacaktır.
Böyle bir durum ile karşılaşmamak için kurutma işlemlerinde sıva kurutma cihazı kullanmak hem binanın ilerleyen zamanlarda nemlenme sorunu ile karşılaşma ihtimalini azaltacak hem de sıva üzerine uygulanacak olan diğer materyallerin işlevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirmesine imkân sağlayacaktır.
Havada bulunan bağıl nemin artması genel anlamda binaları etkilemekte ve nemlenme sorunları baş göstermektedir.
Ancak bu nemlenme sorunu her binada meydana gelen bir problem değildir. Bunun sebebi ise binanın yapım aşaması sırasında uygulanan sıvanın kontrollü bir şekilde kurutulmuş olmasıdır.
Eğer inşaat sırasında uygulanan sıva uygulaması tamamlandıktan sonra vakit kaybetmeden kurutma cihazı yardımıyla kurutma işlemi gerçekleştirilmezse sıvanın bazı alanları nemli kalacağından bu durum ilerleyen zamanlarda havadaki nemin de yükselmesiyle birlikte nemlenme sorununun ortaya çıkaracaktır.
Böyle bir durum ile karşılaşıldığında nemli alan kötü koku ve kötü bir görüntüye sebep olacağından ve aynı zamanda binanın işlevselliğini azaltacağından dolayı nemli sıva kurutma yolu tercih edilmeli ve kurutma cihazı ile nemlenmiş alana müdahale edilmesi gerekmektedir.
Kurutma cihazı ile müdahale edilirken kullanılacak olan kurutma cihazının nemli alanı kurutabilecek kapasitede olması şarttır.
Bu yüzden kurutma cihazı edinilirken nemli alanın metre karesinin tahmini de olsa bilinmesi gerekmektedir.
Nemli alanı kurutma cihazı ile kuruturken yüksek üfleme gücüne sahip bir kurutma cihazı kullanılması gerekliliğinin yanı sıra işlem yapılırken üflemenin nemli alana eşit bir şekilde yapılması ve alanın aynı derecede sıcaklık ile aynı zaman dilimi içerisinde kurutulması gerekmektedir.
Sıva kurutma işlemi tamamlanmadan binada uygulanan sıvanın üzerine hiçbir şekilde yalıtım malzemesi, badana ve boya işleri yapılmamalı ve tamamen sıvanın kuruması beklenmelidir.
Kurutma işlemi için kullanılacak olan kurutma cihazlarının satış ve kiralamasını yapmakta olan firmamız ile irtibata geçtiğinizde kurutulacak alanın ne kadar olduğu bilgisini bizimle mutlak surette paylaşmanız gerekmektedir.
Bu paylaşım sonrasında nemli alanınıza kapasitesi uygun bir cihaz mümkün olan en kısa süre içerisinde adresinize kadar getirilecektir.
Teknik personellerimiz tarafından adresinize getirilen cihazın kullanımı hakkında gerekli bilgiler verilecek olup kullanım esnasında gerekebilecek tüm aparatlar teslim edilecektir.
Sıva kurutma firması olarak cihaz teslimi öncesinde, sırasında ve sonrasında nemlenme sorununuza çözüm bulabilmek için her türlü servis desteği, danışmanlık ve işçiliği karşılamaktayız.
Firmamız müşteri memnuniyeti ve sorun çözme odaklı çalışmasını tüm müşterilerine uygulamakta olup, sorununuz çözüme ulaşana kadar en büyük yardımcınız olmaya hazırdır.
Firmamız tarafından temin edilen kurutma cihazı son derece teknolojik bir cihaz olup, her türlü zorlu koşulda çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır.
Cihazımız ayrıca hiç ara vermeden çalışabilme özelliğine sahiptir. Bu özelliği esnasında da hiçbir şekilde performansından bir düşüş söz konusu olmamaktadır.
Eski yöntemlerden faydalanarak sıva kurutma işlemi yapıldığında 120 güne ulaşan sürelerde sonuç alınabilirken, kurutma cihazlarımız bu süreyi oldukça kısaltmakta ve 30 gün gibi bir sürede nemli alanlarınızı ve sıvalarınızı kurutmaktadır.

#sıvakurutma #sıvasonrasıkurutma #sıvasonrasınemkurutma #sıvanemkurutma #sıvanemalma #sıvanemalmakurutma #sıvakurutmacihazı #sıvanemkurutmacihazı


SIVA KURUTMA

Yorumlar

  1. Sıva Kurutma | Sıva Nem Alma Kurutma | NEMTEK SIVA KURUTMA
    Sıva Kurutma binaların inşaat aşamasında iken kesinlikle yapılması gereken bir kurutma işlemi olup bu uygulamanın titizlikle ve kontrollü bir şekilde yapılmalı.
    https://www.betonkurutma.com/yazidetay/11/siva-kurutma

    #sıvakurutma #sıvasonrasıkurutma #sıvasonrasınemkurutma #sıvanemkurutma #sıvanemalma #sıvanemalmakurutma #sıvakurutmacihazı #sıvanemkurutmacihazı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK