NEMTEK BETON KURUTMA FİRMASI - NEMTEK

Nemtek Beton Kurutma Firması


Nemtek beton kurutma firması olarak beton kurutma işlemlerinizi farklı kapasitelere ve özelliklere sahip cihazlarımız ile kısa sürede gerçekleştirmekteyiz.
Beton kurutma firması olarak işlemlerinizi hızlı, sağlıklı ve kontrollü bir şekilde gerçekleştirerek hem ilerleyen dönemlerde yapınızda nemlenme ve rutubetlenme sorunu ile karşılaşmanızı engellemek hem de inşaatınızı zamanından önce teslim etmenizi sağlamaktır.
Nemtek beton nem kurutma firması olarak sahip olabileceğiniz gibi kısa süreli işlerinizde ve dönemsel olarak gerçekleştirdiğiniz beton kurutma işlemlerinizde kullanma amacıyla kiralama yöntemi ile de sahip olabilirsiniz.
Beton kurutma işlemi yapımında mutlak suretle beton kurutma cihazından faydalanmak gerekmektedir. Aksi takdirde ilerleyen dönemlerde karşılaşılacak sorunlar istenmeyen olayların yaşanmasına sebep olabilmektedir.
Beton kurutma cihazı beton nemini yoğunlaştırma işlemini uygulayarak almaktadır. Beton üzerinde bulunan ıslaklık çok fazla betonun derinliklerine işlemeden bu işlem yapılmalıdır.
Bu sebeple beton atma işlemi gerçekleştirildikten hemen sonra bu işlemin gerçekleştirilmesi ve beklenilmemesi gerekmektedir.
Kurutma cihazı seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli konu uygun kapasiteye sahip kurutma cihazı ile beton kurutma işleminin yapılması gerekliliğidir.
Bu kapasiteyi belirlemek için ise beton atılmış olan alanın metraj olarak ne kadar bir büyüklüğe sahip olduğu bilgisinin bilinmesi gerekmektedir.
Eğer beton kurutma işlemi yapılacak alan oldukça büyük bir alan ise bu alan parsellere bölünerek eşit bir şekilde ve eşit saat aralıkları ile kurutulmalıdır.
Böylelilikle az kurutulan alanda kalan nem çok kurutulan alanlara sıçramayacak ve yapılan işlem verimli olacaktır.
Kurutma işlemi yapılırken dikkat edilmesi gereken bir başka konu ise nemtek kurutma cihazının doğru konumda uygun bir alana yerleştirilmesi gerekliliğidir.
Nemtek kurutma cihazları 100 metre uzaklıktan verimli bir şekilde sıcak hava üfleyerek gerekliği kuruluğu sağlamaktadır.
Bu mesafe dikkate alınarak nemtek cihazının sağlıklı bir şekilde faydalanabilmek için doğru konumlandırılmalıdır.
Beton kurutma firması nemtek cihazlarının pazarlamasını yapan firmamız sadece cihaz satış ve kiralamasını yapmamakta aynı zamanda cihazların bakım ve servis hizmetini tarafınıza vermektedir.
Firmamız aracılığı ile kiraladığınız veya satın aldığınız nemtek kurutma cihazlarının kullanım sırasında sorun oluşturması, arızalanması halinde firmamız ile irtibata geçtiğinizde teknik personellerimiz tarafından adresinize kadar gelinerek cihazın verimli bir şekilde çalışabilmesi için gerekli bakım ve servis hizmeti verilecektir.
Bu tarz yerlerde kullanılacak olan kurutma cihazının son derece güvenli olması önemlidir.
Çünkü yaşam alanı olarak kullanılan binalarda kurutma cihazlarının aşırı çalışması istenmeyen durumlara sebebiyet verebilmektedir.
Ara vermeden çalışma özelliği kullanıldığı durumlarda bile motorunda ısınma olmaması için gerekli tüm tedbirler alınmış ve döner kompresör motor kullanılmıştır.
Nemtek beton kurutma firması olarak yaşam alanı olarak kullanılmaya başlanılan apartman daireler, işyerleri, müstakil evler, hastaneler gibi yapılarda da kurutma hizmeti vermekte ve başarılı sonuçlar almaktayız.
Sonrasında ise nemlenme olayına neyin sebep olduğu araştırılmalı ve bu araştırmanın sonucunda ortaya çıkan neden ortadan kaldırıldıktan sonra kurutma cihazı ile kurutma işlemine geçilmelidir.
Nemtek beton kurutma firması olarak İstanbul ve tüm ilçelerinde hizmet vermekteyiz.
Özellikle İstanbul’un metropol ilçeleri olarak değerlendirebileceğimiz Taksim, Beyoğlu, Bahçelievler, Bakırköy, Şişli gibi ilçelerinde sıkça yapılan inşaat çalışmalarında nemtek cihazlarımız kullanılmakta ve inşaat sektöründe bulunan firmalardan tam not almaktadır.

NEMTEK BETON KURUTMA FİRMASI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK