KOCAELİ BETON KURUTMA FİRMASI - NEMTEK

Kocaeli Beton Kurutma Firması


Kocaeli beton kurutma firması il merkezinin nüfus olarak artış göstermesinden dolayı gerçekleşen inşaatlarda beton kurutma işlemlerinin sağlıklı ve kontrollü bir şekilde yapılmasını sağlayan firmamız bu sayede pek çok inşaat firması tarafından tercih edilen bir firma olma özelliğini taşımaktadır.
Kocaeli beton nem kurutma firması vermiş olduğu müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ve farklı kapasitelere sahip cihaz portföyü ile betonda oluşan ıslaklık, nemlenme ve rutubetlenme sorunlarınızı çok kısa bir süre içerisinde çözüme kavuşturmaktadır.
Beton kurutma işlemi özellikle inşa halinde olan binalarda son derece önemli bir işlem olarak görülmektedir. Binanın formunu bulabilmesi için betonun tam anlamıyla ve derinlemesine bir şekilde kuruması gerekmektedir.
Bu şekilde bir kurutmayı ancak ve ancak kurutma cihazı kullanılması halinde sağlanabilmektedir.
Diğer türlü hangi yöntem kullanılırsa kullanılsın sadece yüzeysel olarak kurutma sağlanmakta ve bu şekilde kurutma yapılan betonun üzerine uygulanacak olan hiçbir malzeme işlevini yerine getirememektedir.
Malzemeler işlevlerini yerine getiremedikleri gibi beton ıslak olduğu için betona içten içe zarar vererek formunu iyice kaybetmesine sebep olmakta ve istenmeyen olaylar ile ekstra maliyetlerin ortaya çıkmasına neden olmaktadır.
Beton kurutma işlemi yaparken kurutma cihazı kullanılmasının zorunlu olduğunu söylemiştik. Ancak bu kurutma cihazının da kullanılırken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli husus bulunmaktadır.
Bu noktaların başında kurutma cihazın sahip olduğu kurutma gücü ile beton dökümü yapılmış alanın birbirine uyumlu olması gerekmektedir.
Bu uyumdan kasıt ise betonun metraj olarak büyüklüğüne kurutma cihazının kapasitesinin yetmesidir.
Her kurutma cihazı farklı kapasitelerde olup, farklı büyüklüklere sahip olan betonlarda kullanılabilmektedir.
Firmamız bünyesinde bulunan tüm kurutma cihazları 100 metre mesafeden kurutma işlemi gerçekleştirebilmektedir.
Ancak aldıkları nem ve ara vermeden yaptıkları kurutma işlemi hepsinde farklılık göstermektedir.
Cihazlarımız betonda oluşan nemi yoğunlaştırmakta ve kendilerine entegre edilmiş olan depolarına hapsetmektedir.
Bu depoların iç hacimleri kurutma cihazlarının kapasitelerini oluşturmaktadır.
Ancak firmamız bünyesinde bulunan kurutma cihazlarının bazılarının depo kısımlarına birer aparat takılarak yoğunlaştırılarak suya dönüştürülmüş olan nem depoda birikmeden bu aparat sayesinde depoda biriktirilmeden dış ortama atılabilmekte ve cihaz ara vermeden çalışabilmektedir.
Kocaeli beton kurutma firması merkez de gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda edindiğimiz tecrübelerimizi siz değerli müşterilerimizin de betonlarını kısa sürede kurutmak için sunmaktayız.
Kocaeli’ de gerçekleştirdiğimiz inşa halinde olan binalardaki kurutma işlemleri sonucunda inşaat firmalarından son derece olumlu geri dönüşler aldık ve almaya da devam ediyoruz.
Çünkü firma olarak hem tecrübemize hem de beton kurutma işlemlerinde kullanmakta olduğumuz cihazlarımızın performansına sonuna kadar güvenmekteyiz.
Firmamız sadece inşa halinde olan binalarda değil, inşası tamamlanmış, yaşanabilir ve kullanılabilir binalarda da kurutma işlemleri gerçekleştirmektedir.
Kullanılabilir ve yaşanılabilir binalarda gerek hava koşullarından, gerek bina yapımı sırasında yapılan hatalardan, gerekse de bina içerisinde olan su boruların zamanla hasar görüp su sızıntısı yapmasından dolayı nemlenme ve rutubetlenme sorunları ile karşılaşılabilmektedir.
Bu tarz bir durum kullanılmakta olan binalarda pek çok sorunu beraberinde getirmektedir.
Bu yüzden binanın herhangi bir yerinde anlam veremediğiniz bir ıslaklık, koku ve leke gördüğünüzde bu durumu göz ardı etmeden üzerine gitmeniz ve nedenini öğrenmeniz önem taşımaktadır.
Eğer gerçekten bina üzerinde herhangi bir yerde nemlenme durumu söz konusu ise bunun için yapılması gereken ilk iş bu sorunun nereden kaynaklandığının tespiti olmalıdır.
Bu tespiti gerçekleştirdikten sonra soruna kesin bir çözüm bulmak ve sonrasında nemlenme olayının yaşandığı alanı kurutma cihazı ile kurutmak kesin çözüm olmaktadır.
Kocaeli beton nem alma firması olarak yaşanan ve kullanılan binalarda karşılaşılan nemlenme durumlarında direk kurutma cihazı ile kurutma işlemi yapılmasını önermemekteyiz.
Çünkü bu durumda kurutma cihazı tam olarak işlevini yerine getirememekte yerine getirebilse dahi bu kuruluk çok kısa bir sürmektedir.
Nemlenmenin ana kaynağına çözüm bulunamadığı için nemlenme olayı ara vermeden devam edecek ve bu kez çok daha büyük sorunlara neden olacaktır.
Kocaeli beton kurutma firması olan firmamızın usta personelleri bu tarz durumlarda muhakkak kurutma cihazı kullanıldıktan sonra kurutulan alanın ana betondan kazınması ve tekrar beton atılarak kontrollü ve hızlı bir şekilde ana betona nemin sıçramasını engellemek için kurutulmasını önermektedir.
Kocaeli beton nem alma firması her türlü nemlenme, rutubetlenme ve tüm bunların sonucunda gelişebilecek kötü koku ve kötü görüntü gibi durumları çok kısa sürede ve zahmetsiz bir şekilde çözüme kavuşturmaktadır.

KOCAELİ BETON KURUTMA FİRMASI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK