EDİRNE BETON NEM ALMA FİRMASI - NEMTEK

Edirne Beton Nem Alma Firması


Edirne beton nem alma firması yapılan betonarme yapıların yapım aşamasını tahmin ettiğiniz süreçte beton nem alma kurutma ile çok daha kısa sürede bitirmenizi sağlamaktayız.
Çünkü biliyoruz ki bir binanın yapım aşamasını en çok uzatan işlem beton kurutma işlemidir.
Çünkü beton kurutma işlemi bir inşaatın en fazla uğraştıran ve en çok bekleme yapılan kısımdır.
Bu kısımda bekleme yapılmasının sebebi betonun formunun tamamen bulmasının gerekliliğidir.
Eğer beton formu olması gerektiği gibi kalmaz ve betonun küçük bir kısmında bile ıslaklık kalırsa bu ıslaklık diğer kurutulmuş alanlara sıçradığında o an için olmasa bile ilerleyen dönemlerde nemlenme ve rutubetlenme sorunları ile karşı karşıya kalabilir ve ekstra maliyetlere katlanmak durumunda kalabilirsiniz.
Beton kurutma makinesinin kullanımı sırasında dikkat edilmesi gereken birkaç husus bulunmaktadır. Bu hususların başında doğru betona doğru cihaz denklemine dikkat edilmesidir.
Bu denklemin açılımı ise doğru kapasiteye sahip cihazın metrajına uygun bir betonu kurutmak için kullanılmasıdır.
Diğer bir husus ise cihazın doğru konumlandırılmasıdır. Kurutma cihazlarımızın tamamı 100 metre mesafe uzaklığa kadar sıcak hava üfleyerek kurutma yapabilmektedir.
Eğer kurutulması gereken alan normalden çok büyük bir alan ise parselleme yapılarak beton eşit bir şekilde kurutulmalıdır.
Bir parselin bir parselden daha çok ya da daha az kurutulması ilerleyen dönemlerde istenmeyen olaylar ile karşılaşılmasına sebep olabilir.
Beton kurutma işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken diğer hususlardan birisi de cihazın çalıştırılma süresidir.
Firmamız bünyesinde bulunan kurutma cihazlarının tamamı uzun saatler çalışabilir şekilde tasarlanmışlardır. Üstelik bu çalışmaları yaparken performansında en ufak bir düşme olmamaktadır.
Ancak bu çalıştırma sürelerinin parsellenmiş alanların tamamı için eşit olması zorunludur. Eğer parsellenmiş alanlardan birisi diğer alandan çok daha fazla ya da daha az kurutulursa da bazı sorunlar meydana gelecek ve beton tam anlamıyla formunu bulamayacaktır.
Beton kurutma bu yüzden çok hassas ve uygulama yapılırken ciddi emek ve dikkat gerektiren inşaat süreçlerinin en zorlu ve en hassas dönemidir.
Bu dönemin sorunsuz bir şekilde atlatılması ciddi bir tecrübe, sağlam ve doğru bir kurutma cihazı ve kontrollü bir çalışma gerektirmektedir.
Beton nemi alma firması Edirne ve ilçelerinde faaliyet gösteren firmamız Edirne’de faaliyet göstermekte olan pek çok inşaat firması ile çalışmalar gerçekleştirmiş ve çok olumlu geri dönüşler almıştır.
Bu olumlu geri dönüşlerin başında cihazlarımızın üstün performansı ve beraberinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmetlerimiz gelmektedir.
Firmamız sadece inşaat halinde olan binalarda değil aynı zamanda yaşam alanı olarak kullanılan pek çok betonarme binada yaşanan nemlenme ve rutubetlenme sorunlarını çözebilmek içinde hizmet vermektedir.
İnşası tamamlanmış olan binalarda uygulanan kurutma işlemi inşa halindeki binalara göre bazı farklılıklar göstermekte olsa da mantık olarak aynı mantığa dayalı bir uygulama ile kısa sürede ortamdaki nem dengesini sağlayarak ortamda olmaması gereken ve betonarme yapıya zarar veren fazla nemi yoğunlaştırarak ortamdan uzaklaştırmaktadır.
Edirne beton nem alma firması inşası tamamlanmış olan binalarda kurutma işlemleri sırasında belirli bir sıralamaya uyarak yapılmasıdır.
Bu sıralamanın başında ise öncelikle nemlenme ya da rutubetlenme kaynağının bulunması ve kaynağın tamirinin yapılması gerekmektedir.
Kurutulan bu alan sonrasında kazınarak betondan ayrılmalı ve sıfırdan beton atılarak tekrar kurutma işlemi kontrollü ve vakit kaybedilmeden yapılmalıdır.
Firmamız aracılığı ile satış ya da kiralamasını gerçekleştirdiğiniz kurutma cihazı adresinize kadar teslim edilmekte olup, kullanımı ve püf noktaları hakkında gerekli bilgileri teslim esnasında teknik personellerimizden alabilirsiniz.
Edirne beton nem alma firması rutubet ve nem gibi sorunlarınızda müdahale ederek en kısa sürede çözüm kavuşturmak için son teknoloji cihazlarımız ve tecrübeli personellerimiz ile Edirne’de hizmetinizdeyiz.

EDİRNE BETON NEM ALMA FİRMASI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK