BURSA BETON NEM ALMA FİRMASI - NEMTEK

Bursa Beton Nem Alma Firması


Bursa beton nem alma firması olarak Bursa ilinde meydana gelen nüfus artışları sebebiyle artan inşaat çalışmalarında ve sanayileşme açısından yeni yapılan betonarme fabrikalarda sıkça beton kurutma işlemi yapılmakta olup firmamız pek çok inşaat firması tarafından tercih edilmektedir.
Bursa beton nemi alma firması olarak üstün cihaz parkurumuz, müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışımız ve tüm bunların neticesinde ortaya çıkan çalışmaların bir sonucu olarak firmamız sıkça tercih edilir bir firma haline gelmiştir.
Beton nemi alma çalışmaları sırasında inşaat çalışmalarının tamamı durdurulmakta ve inşaatın diğer tüm işlemlerine devam edilebilmesi için betonun formunun kuruması sağlanmalıdır.
Teknolojinin gelişmediği dönemlerde betonun kuruması için genelde yaz ayların inşaat çalışmalarına başlanır ve betonun formunu bulabilmesi için güneş ışığının yüksek ısısından yararlanılırdı.
Ancak bu tür çalışma sırasında beton alanın tamamı eşit şekilde kurutulamamakta ve ıslak kalan alanda bulunan su diğer kuru taraflara sızarak binanın tamamen nemlenme ve rutubetlenme sorunu ile karşılaşmasına neden olmaktaydı.
Ayrıca betonun formunu bulmasını beklemek aylar sürmekte ve yapılan inşaat çalışmalarının teslim süreleri uzamakta ve inşaatları sağlıksız bir şekilde ve zamanından çok sonra teslim edilebilmekteydi.
Beton nemi alma firması Bursa ilinde faaliyet göstermekte olan firmamız aracılığı ile temin edebileceğiniz dilerseniz direk satın alıp farklı projelerinizde kullanabileceksiniz.
Kısa süreli, dönemsel ve günlük çalışmalarınız için kiralayabileceğiniz kurutma cihazlarımız farklı kapasitelere sahip olmakla birlikte tüm cihazlarımız yüksek güvenlikli olarak üretilmiş olup, aynı çalışma mantığı ile hareket etmektedir.
Sadece depolama alanı olarak farklılıklar göstermekte olan cihazlarımızın bu durumu da cihazlarımızın entegre olan depolarının çıkışına takılacak olan bir tahliye hortumu ile ortadan kaldırılabilmektedir.
Ancak her cihazımıza bir tahliye hortumu takılamadığından dolayı satın alınacak ya da kiralanacak cihazın doğru kapasiteye sahip bir cihaz olduğundan emin olunmalıdır.
Cihazların konumlandırılması kimi zaman yatay olmakla birlikte kimi zaman dikey olabilmektedir.
Firmamız bünyesinde bulunan cihazlarımızın hemen hemen hepsi 100 metre uzaklıktan yüksek üfleme gücü ile sıcak hava üflemesi yapabilmekte ve ıslak olan betonarme yapıyı kurutabilmektedir.
Cihazımız taşınabilir olması sebebiyle yüksek alanlarda meydana gelmiş olan nemlenme ve rutubetlenme sorunlarına da kesin çözüm olmaktadır.
Üstelik taşınma esnasında sadece bir itme gücüne sahip olan cihazımız kauçuk tekerlekleri sayesinde yeni atılmış olan beton üzerinde iz bırakmadan çalışabilmektedir.
Cihaz ayrıca yüksek güvenlik teknolojisi ile donatılmış olup, motorunun çalışma esnasında aşırı ısınarak durması engellenmiş ve bunun için cihazın motoru ile üfleme yaptığı alanın arasında gerekli tüm önlemleri almak gerekmektedir.
Bu mesafeden daha yakın yapılacak kurutma çalışmalarında beton üzerinde istenmeyen kötü olayların yaşanmasına sebep olabilmektedir.
Bursa beton nem alma firması arayışınızda bizimle iletişime geçerek beton kurutma işlemleriniz için kurutma cihazı talebinizi iletirken kurutma yapılacak olan alanın metraj bilgisi ve adres bilgilerinizi paylaştığınızda doğru kapasiteye,
ait olan cihaz hemen yola çıkarılmakta ve adresinize kadar teknik personellerimiz tarafından teslim edilmektedir.
Cihaz teslimi sırasında teknik personellerimiz uygulamalı olarak nemlenmiş alanda bir kullanım sunumu yapmakta olup, cihazın gerekli olan tüm aparatlarını da teslim etmektedir.
Bursa beton nem alma kurutma firmaları arasında en sık tercih edilmekte olan firma olmamızın sebebi, yüksek teknolojiye sahip olan kurutma cihazlarımızın performansları,
nemlenme ve rutubetlenme konusunda teknik personellerimizin uyguladıkları yöntemlerin sonuç vermesi gibi genel firma özelliklerimizdir.
Bursa beton nem alma kurutma firması olarak siz değerli müşterilerimize tavsiyemiz ister inşa halinde olsun ister inşası tamamlanmış olan betonarme binalarda karşılaşılacak nemlenme ve rutubetlenme sorunlarında,
kesinlikle kurutma cihazından kullanılması ve kurutma cihazı ile kurutulduktan sonra düzenli olarak nem dengesinin kontrol ettirilmesi olacaktır.

BURSA BETON NEM ALMA FİRMASI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK