BOLU BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK

Bolu Beton Kurutma Hizmeti


Bolu Beton Kurutma Hizmeti vermekte olan firmamız teknolojinin son harikası olan kurutma cihazları ile beton kurutma ve beton nemi kurutma işlemlerinizi kısa zamanda ve sağlıklı bir şekilde yapmaktadır.
Bolu beton kurutma firması olarak Bolu ve çevre ilçelerinde faaliyet göstermekte olan firmamız aracılığı ile kurutma cihazı talep etmeniz halinde cihaz mümkün olan en kısa süre içerisinde adresinize getirilmekte ve çalışır bir şekilde tarafınıza teslim edilmektedir.
Beton kurutma hizmeti Bolu ilinin hemen hemen her ilçesinde faaliyet göstermektedir. Bolu şehri özellikle kış aylarında Türkiye ortalamasının üzerinde bir yağmur ve kar yağışı ile karşı karşıya kaldığından havada mevcut olan bağıl nem diğer şehirlere oranla çok daha yüksek oranlara çıkmakta ve bu durumda binalarda nemlenme sorunlarının artmasına sebep olmaktadır.
Bu durumdan kurtulabilmek ve binalarınızda bir daha nemlenme sorunu yaşamamak için yapılması gereken ortamda bulunan nemi dengeleyip fazla olanı nemi ortamdan uzaklaştırmak olacaktır.
Eğer binanın yapımı henüz tamamlanmadan nemlenme sorunu ile karşı karşıya kalınırsa bu durum beton atımı yapıldıktan sonra kurutma cihazı kullanılmamasından ve betonun eşit şekilde kurutulmamasından kaynaklanmaktadır.
Bu tarz bir durumda ise yaş beton kurutma cihazı ile eşit ve kontrollü bir şekilde kurutulduktan sonra inşaat çalışmasına devam edilmeli ve betonun üzerine uygulanacak diğer tüm uygulamalar kurutma işlemi sonrasında uygulanmalıdır.
Kurutma işlemi uygulanmadan betonun üzerine uygulanacak materyaller işlevlerini kesinlikle yerine getiremeyecek ve zamanla nemlenip sorunlar yaşatmaya başlayacaktır.
Kurutma cihazlarımız betonun kurutma süresinin oldukça kısaltmakta ve normal olarak 120 gün ile 150 gün arasında kendiliğinden kuruması beklenen bir betonu 30 gün gibi kısa bir süre içerisinde kurutabilmektedir.
Süreyi bu kadar kısaltabilmesi yüksek üfleme gücü özelliğine sahip olması ve bu özelliğini hiç ara vermeden uzun saatler boyunca sürdürebilmesinden kaynaklanmaktadır.
Cihazımız son derece güvenli bir cihaz olup, her türlü zorlu inşaat ve hava şartlarına dayanıklı şekilde üretilmiştir.
Ayrıca uzun saatler boyu çalışmasına rağmen motor kısmında herhangi bir ısınma kesinlikle olmamakta ve bu durumda çalışma esnasında başında beklenilmesine gerek kalmamasını sağlamaktadır.
Bolu beton kurutma hizmeti almak isterseniz firmamız ile irtibata geçtiğinizde beton nemi kurutulacak olan alanın metre kare olarak tahmini büyüklüğünü bizimle paylaştığınızda o alanı mümkün olan en kısa sürede kurutma kapasitesine sahip cihazımız teknik personellerimiz tarafından mümkün olan en kısa süre içerisinde adresinize kadar getirilecektir.
Cihazlarımızı satın alma ve kiralama yöntemlerimizi kullanarak inşaatlarınızda, tadilatlarınızda ya da yenileme çalışmalarınızda kullanabilirsiniz.
Hangi yöntem ile kullanırsanız kullanın cihazımız adresinize kadar getirilmekte ve uygulamalı olarak çalışma sistemi gösterilip çalışır bir şekilde teslim edilmektedir.
Bolu beton nem kurutma hizmetleri olarak sadece Bolu şehir merkezinde değil aynı zamanda Gerede, Mudurnu ve Göynük ilçelerinde de firmamız beton kurutma ve beton nemi kurutma hizmeti vermektedir.
Bahis konusu olan ilçeler yapılan ölçüm ve değerlendirmelere göre Bolu ilimizde en fazla bağıl neme sahip olan ilçeler olmakla birlikte bu ilçelerde yapılacak olan inşaat, tadilat ve yenileme çalışmaları esnasında beton atma işlemlerinin hemen ardından beton kurutma işleminin gerçekleştirilmesi binanın sağlıklı bir şekilde işlevini yerine getirebilmesi adına çok önemlidir.
Beton kurutma ve beton nemi kurutma işlemlerinin yapımı sırasında beton uygulamasının yapıldığı alan her zaman düz bir alan olmayabilir.
Firmamız tarafından satış ve kiralaması yapılmakta olan cihazımız bu tür engebeli arazilerde ve yüksek kesimlerde rahatlıkla çalışabilecek şekilde bir dış tasarıma sahiptir.
Tekerlekleri sayesinde bir alandan bir alana rahatlıkla gidebilmesi sayesinde geniş ve yüksek alanlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir.
Bolu beton nem kurutma hizmetleri veren firma olarak müşteri memnuniyeti ve sorun çözümü odaklı çalıştığımız için cihaz kullanımlarınızda yaşayacağınız her türlü sorun için firmamız ile irtibata geçebilirsiniz.
Firmamız cihaz alımınız sırasında ve sonrasında servis hizmeti vermekte ve sorununuzun çözüme kavuşması için gereken tüm müdahaleleri gerçekleştirmektedir.
Bolu beton kurutma hizmeti almak için firmamızla irtibata geçmeniz betonunuzun neminin alınmasını sağlayacağı gibi söz konusu olan alanın bir daha nemlenmemesini de sağlayacak ve bunun için gerekli önlemler tarafımızca alınacaktır.

BOLU BETON KURUTMA HİZMETİ

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK