BETON KURUTMA CİHAZI TTK 800 - NEMTEK

BETON KURUTMA CİHAZI TTK 800


Beton Kurutma Cihazı TTK 800 beton nemi kurutma işlemini çok kısa zamanda tamamlar ve size temiz ve nemsiz bir ortam hazırlayabilmek için üretilmiştir.
Sınıfında lider konumda olan bu cihazlar tahmin edilen ve beklenenden çok daha kısa süreler içerisinde nem ve betonu kurutabilmektedir.
Bu cihazları firmamız aracılığı ile direk satın alıp uzun seneler kullanabileceğiniz gibi, tek seferlik kullanımlarınız için kiralama yöntemimizi de kullanabilirsiniz.
Kiralık beton kurutma cihazı TTK 800 modeli son derece kullanışlı olmakla birlikte aynı zamanda yüksek üfleme gücü ile kurutma işlemlerinizi bir çırpıda halledebilmektedir.
Teknolojinin gelişmediği dönemlerde betonun kendi kendisini kurutabilmesi için inşaatlarda, tadilat çalışmaları ya da eski binaları yenileme çalışmaları genelde yaz aylarında yapılır ve uzun gündüz süresi ile yakıcı güneş ısısından faydalanılırdı.
Ancak bu yöntemle kurutulmaya çalışılan binalar ilerleyen dönemlerde sıklıkla nemlenme ve rutubet sorunları ile karşılaşır, yapılan binalar son derece sağlıksız yapılmış olurdu.
Günümüzde teknolojinin gelişmesinin ardından üretilen kurutma cihazları içerisinde ayrı bir yeri olan TTK 800 pek çok kurutma cihazının bile bırakın nem almayı çalışmayı bile
başarmadığı -15 derecelerde bile çalışıp ortamda bulunan nem dengesini sağlama yeterliliğinde olma özelliği ile nem almada kendisini bir değil birkaç adım öne çıkarıyor.
800 m3 hacme sahip olan alanlarda ve odalarda rahatlıkla kurutma işlemi ve nem dengeleme işlemi yapabilen TTK 800 1600 m3 kadar hacme sahip olan odaların kuru tutulmasını sağlayabilmektedir.
Kırılmaz çelik konstrüksiyon gövdesi ile özellikle zorlu inşaat ve hava şartlarına karşı normalden 3 kat daha fazla dayanıklı olan TTK 800 Alman teknolojisinin hepimize bir armağanı olarak dikkat çekmektedir.
Odada bulunan ıslaklığı ve nemliği kısa sürede alabilmek için kuru hava dağılımına sahip akış lamellerini kullanan TTK 800 ister yatay ister dikey olarak kullanılabilmektedir.
TTK 800 60 desibellik sesi ile yaşam alanlarında da ortama ciddi şekilde rahatsızlık vermeden kullanılabilmektedir.
Ayrıca görsel anlamda hantal bir görüntüye sahip olmaması da TTK 800’ün ofislerinizde ve evlerinizde sizler yaşarken kullanabileceğinizi ve göz zevkinizi kesinlikle bozmayacağının bir garantisidir.
70 kilogram olan TTK 800 kauçuk ve iz bırakmayan tekerlekleri ile sürülebilir bir şekilde kullanılabilmektedir. Engebeli arazilerde ve zorlu inşaat şartlarında, yüksek alanlarda rahatlıkla kullanılabilecek ve taşınabilecek şekilde tasarlanmış olan
TTK 800 yüksek basınca dayanıklı radyal fanı sayesinde yüksek ve soğuk alanlarda bile kurutma işlemini rahatlıkla yapabilmektedir.
Kiralık beton kurutma makinesi TTK 800 otomatik sıcak gaz defrost sistemi ve kolay temizlenebilir hava filtresi ile de bakım açısından son derece kolay bakım yapılabilir şekilde üretilmiştir. Bakım için kullanımdan sonra hava filtrelerinin temizlenmesi yeterli olmaktadır.
TTK 800 kurutma cihazı hiç ara vermeden çalışabilme özelliği sayesinde çok geniş alanları bile eşit şekilde ısı yayarak kısa süre içerisinde kurutabilmektedir.
Bu çalışma sırasında cihazın performansında en küçük bir düşme olmadığı gibi, cihazın deposunda biriken su ise depoya bağlanacak özel tahliye hortumu ile dışarıya atılabilir ve böylece cihaz çalışırken sürekli kontrol edilmek durumunda da kalınmaz.
Bu özelliği ile sınıfındaki cihazlara bir çalım daha atan TTK 800 normal şebeke enerjisi ile çalışmaktadır. Bu şebeke enerjisinin tamamını ısı enerjisine çevirerek kullanıcısının ekstra elektrik maliyetine katlanmasını da engellemekte ve çevre dostu bir cihaz olarak dikkat çekmektedir.
Beton kurutma cihazı TTK 800 2.4kW elektrik tüketimi ile adeta elektriği koklayarak kullanırken yüksek üfleme gücünü ise radyal fanı sayesinde hiç durmadan ve fazla enerji harcamadan verebilmektedir.
%35 ile %100 bağıl nemin bulunduğu ortamlarda rahatlıkla çalışabilen TTK 800 11,4 amper bir çalışma akımına sahiptir.
24 saatlik çalışmada 150 litre nem alma kapasitesine sahip olan TTK 800 beton kurutma cihazı özellikle geniş alanlarda, alışveriş merkezleri inşaatlarında, özel konak yenileme çalışmalarında tercih edilmelidir.
Beton kurutma cihazı TTK 800 firmamız aracılığı ile temin edilebilmekte olup, firmamız ile irtibata geçtiğiniz cihaz en kısa süre içerisinde adresinize kadar getirilmekte ve kullanımı hakkında,
kısa bir tanıtım yapıldıktan sonra cihaz çalışır bir şekilde tarafınıza gerekli olabilecek tüm aparatları ile teslim edilmektedir.

BETON KURUTMA CİHAZI TTK 800

Yorumlar

  1. Beton Kurutma Cihazı TTK 800 | Beton Nem Kurutma | NEMTEK
    Beton Kurutma Cihazı TTK 800 beton nemi kurutma işlemini çok kısa zamanda tamamlar ve size temiz, nemsiz rutubetsiz bir ortam hazırlayabilmek için üretilmiştir
    https://www.betonkurutma.com/sayfadetay/90/beton-kurutma-cihazi-ttk-800

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK