BETON KURUTMA CİHAZI TTK 650 - NEMTEK

BETON KURUTMA CİHAZI TTK 650


Beton kurutma cihazı TTK 650 alman menşeli bir ürün olup, dış ortamlarda ve inşaatlarda çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır.
Kiralık beton nem kurutma cihazı TTK 650 çok yüksek nem oranı seviyesinde bile rahatlıkla çalışabilme özelliğine sahip ve süper üfleme gücü ile ortamı olması gereken nem seviyesine getirmektedir.
TTK 650 kurutma cihazı 24 saat boyunca ara vermeden çalışabilmekte ve bu çalışma esnasında yüksek sıcaklık üfleme performansından hiçbir şey kaybetmemektedir.
TTK 650 dış görünüş olarak son derece estetik bir görünüşe sahiptir.
Düzgün olmayan araziler için taşınabilecek bir şekilde tasarlanmış olan cihaz 50 kilogram olmasına rağmen çok kolay bir şekilde tutamaçları yardımıyla taşınabilmektedir.
56 desibel ses seviyesi ile diğer küçük takım arkadaşlarından daha büyük alanlarda kurutma işlemi yapabilmesine rağmen hemen hemen onlar kadar ses çıkartan TTK 650 evlerinizde, ofislerinizde yaşamlarınızı etkilemeden kullanılabileceğiniz bir şekilde çalışmaktadır.
Normal şebeke elektriği ile çalışabilen TTK 650 çalışmak için sarf ettiği elektrik enerjisinin tamamını ısı enerjisine çevirebilmekte ve bu sayede beton kurutma işlemini tahmin edilenden çok daha kısa sürede gerçekleştirebilmektedir.
TTK 650 bu sayede kullanıcı ve çevre dostu bir yapıya sahip olduğunu da ispatlamaktadır.
Kiralık beton kurutma makinesi TTK 650 24 saatlik çalışma sürecinde 150 litreye kadar nem alma kapasitesine sahiptir. Bu nem alma kapasitesi cihaza bağlı olan depoya takılacak bir tahliye hortumu ile daha çok arttırılabilmektedir.
Bu yolla ayrıca cihazın devamlı kontrol zorunluluğu da ortadan kalkmakta ve cihaz kontrol edilmeye gerek duymaksızın betonu çok kısa bir sürede nemden arındırmaktadır.
Beton kurutma işlemi inşaat, tadilat ve bina yenileme çalışmalarınızın en önemli aşamasını oluşturmaktadır.
Beton kurutma işleminin gerçekleşmemesi ya da yanlış yöntemler kullanılarak yapılması geri dönüşü olmayan ve ekstra maliyetleri beraberinde getiren olaylar ile karşılaşmanıza sebep olabilmektedir.
Ayrıca beton kurutma işlemi süresince inşaat da gerçekleştirilmesi gereken tüm işlemler beklemeye geçmekte ve işlemlerin devam edebilmesi için beton kurutma işleminin sağlıklı bir şekilde tamamlanması beklenmektedir.
Bu sebeple beton kurutma işlemi yapılırken mutlak suretle beton kurutma cihazı kullanmak gerekmektedir.
Kullanılacak olan beton kurutma cihaz kurutulacak olan alanın büyüklüğüne uygun bir kapasitede olmalı bu kapasiteyi ne çok aşmalı ne de altında kalmalıdır.
Onun için kurutulacak olan betonun metre kare olarak ölçülmesi ve bu bilgi ışığında uygun kapasiteye sahip olan kurutma cihazı kullanılmalıdır.
TTK 650 cihazı bu tip büyük alanlarda rahatlıkla kullanılabilmekte ve iç hacim olarak 1500 m3 alanı kurutabilecek yeterlilikte kurutma özelliğini taşımaktadır.
TTK 650 cihazı özellikle betonda oluşan nemi kurutma da nemi yoğunlaştırmakta ve su haline getirmektedir.
Bu özelliği sayesinde ortamda bulunan nem tamamen dengelenebilmekte ve ortamda rutubet oluşması engellenmektedir.
Ayrıca cihazın çalışması esnasında gerekli olabilecek tüm aparatlar teslim sırasında tarafınıza verilmekte olup, aparatların ne zaman ve ne şekilde kullanılması gerektiği konusunda da gerekli tüm bilgiler teknik personellerimiz tarafından verilmektedir.
TTK 650 beton kurutma cihazı özellikle betonda oluşan nemi kurutma da nemi yoğunlaştırmakta ve su haline getirmektedir.
Bu özelliği sayesinde ortamda bulunan nem tamamen dengelenebilmekte ve ortamda rutubet oluşması engellenmektedir.
Beton kurutma cihazı TTK 650 firmamız aracılığı ile kiralanabilmektedir. Kiralama için firmamız ile irtibata geçtiğinizde cihaz adresinize kadar teslim edilmekte ve teslim esnasında cihazın nasıl kullanılacağına dair gerekli tüm bilgiler verilmektedir.

BETON KURUTMA CİHAZI TTK 650

Yorumlar

  1. Beton Kurutma Cihazı TTK 650 | Beton Nem Kurutma | NEMTEK
    Beton kurutma cihazı TTK 650 alman menşeli bir ürün olup, dış ortamlarda ve inşaatlarda çalışabilecek şekilde beton nemi kurutma cihazı olarak tasarlanmıştır.
    https://www.betonkurutma.com/sayfadetay/89/beton-kurutma-cihazi-ttk-650

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK