BETON KURUTMA CİHAZI TTK 400 - NEMTEK

BETON KURUTMA CİHAZI TTK 400


Beton kurutma cihazı TTK 400 Alman yapımı olduğu için başta güvenlik ve teknoloji olarak üst düzey cihazlardır.
Firmamızdan kiralama yapabileceğiniz TTK 400 cihazını hem iç cephede yer alan betonlarda hem de dış cephede bulunan beton bloklarda kullanabilirsiniz.
Kiralık beton nem kurutma cihazı TTK 400 zorlu inşaat şartlarında rahatlıkla işlevini yerine getirebilmekte ve yüksek verimlilik ile çalışabilmektedir.
Son derece sessiz çalışma özelliği ile evlerinizde, ofislerinizde kısacası tüm yaşam alanlarınızda hayatınızı etkilemeyecek ve sizi rahatsız etmeyecek şekilde çalışabilmektedir.
Cihazın ağırlığını taşıyabilecek büyük tekerlekleri olmasına rağmen aşınmaz tamamı lastik tekerlekler nemli ve ıslak beton üzerinde çalışırken hiçbir şekilde batmamakta ve iz bırakmamaktadır.
Bu özelliği ile güvenle ve betonun şeklini bozmadan rahatlıkla kullanılabilmektedir.
Ayrıca uzun süreli çalışmalarınız için de cihazın kendisine entegre edilmiş olan deposunun arka kısmına takılacak olan bir hortum ile yoğuşturulan nem tamamen dışarıya atılmaktadır.
Cihaz bu özelliği sayesinde devamlı kontrol edilmeden çalışabilmekte ve bu çalışma sırasında herhangi bir şekilde performansından bir şey kaybetmemektedir.
Beton nemi kurutma işlemi sırasında cihaz çalışmada elektrik enerjisini kullanmaktadır.
Cihaz bu elektrik enerjisini son derece tutumlu kullanmakta ve kullandığı elektrik enerjisinin tamamını ısı enerjisine çevirerek yüksek bir üfleme gücü elde etmektedir.
Kiralık beton kurutma makinesi TTK 400 modelini firmamızdan temin etmek için bizimle irtibata geçtiğinizde kurutacağınız yerin metre kare ya da hacim olarak büyüklüğünü ve adresiniz bizimle paylaşmanız yeterli olacaktır.
Cihaz adresinize kadar getirilmekte ve uygulamalı olarak gerekli anlatımlar yapılarak, cihaz çalışır bir şekilde tarafınıza teslim edilmektedir.
Cihaz tesliminde cihazın kullanımı sırasında gerekebilecek tüm aparatları da cihazla birlikte teslim edilecektir.
Firmamız kiralama hizmetinin yanı sıra kurutma cihazını kullanabilmek için gerekli personel hizmetini de tarafınıza sunmaktadır.
Beton kurutma işlemi inşaat, tadilat ve yenileme işlerinin hepsinde en kritik süreçtir.
Bu süreci sorunsuz bir şekilde atlatabilmek için kesinlikle bir kurutma cihazından yararlanmak gerekmektedir.
Kurutma cihazından yararlanmadan yapılacak olan beton kurutma işlemleri hem betonun yapısının çabuk bozulmasına sebep olmakta hem de betonun çok kısa süre içerisinde nemlenmesine sebep olmaktadır.
Beton kurutma cihazı TTK 400 kullanarak yapılacak olan beton kurutma işlemi sonrasında hem binanın iç cephesi hem de dış cephesi nemlenme sorunu ile karşılaşmamakta ve beton kurutma işlevini yerine getirebilmektedir.
TTK 400 beton kurutma cihazı firmamız bünyesinde bulunan modellerin içerisinde kullanım açısından sıklıkla tercih edilen cihazlarımız arasında yer almaktadır.
Bunun sebebi ise TTK 400’ün hem geniş alanlarda hem de yaşam alanlarında kullanılabilmesi ve üstün teknolojisi sayesinde beton kurutma ve betonda oluşan nemi kurutma işlemlerini kısa sürede gerçekleştirebilmekte olmasıdır.
Beton kurutma işlemlerinin yapılmasında serilik ve kontrollü çalışma son derece önemli olmaktadır.
Bu çalışmaları beton atılma işleminin hemen ardından yapılması ve vakit kaybedilmemesi çok önemlidir.
Beton kurutma işleminde kaybedilecek olan her dakika oldukça önem teşkil etmekle birlikte kurutma işlemini parselleyerek yapmak ve kurutma cihazının yerleşimini doğru bir şekilde yapmak çok önemlidir.
Beton kurutma cihazı TTK 400 kiralaması, bakımı ve servis hizmet için firmamız ile irtibata geçmeniz betonunuzun veya betonunuzda oluşan nemin kurutulmasını garanti altına alacaktır.

BETON KURUTMA CİHAZI TTK 400

Yorumlar

  1. Beton Kurutma Cihazı TTK 400 | Beton Nem Kurutma | NEMTEK
    Beton kurutma cihazı TTK 400 Alman yapımı olduğu için başta güvenlik ve teknoloji olarak üst düzey cihazlardır. Beton nem kurutma işlemine çok uygun bir cihaz.
    https://www.betonkurutma.com/sayfadetay/88/beton-kurutma-cihazi-ttk-400

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK