BETON KURUTMA CİHAZI TTK 350 - NEMTEK

BETON KURUTMA CİHAZI TTK 350


Beton kurutma cihazı TTK 350 üstün Alman teknolojisi ile üretilmiş olup, ergonomi, güvenlik ve işleyiş bakımından kusursuz bir şekilde üretilmekte ve kullanım alanı olarak beton kurutma ve beton nemi kurutma işlemlerinde kesin çözüm sağlamaktadır.
Firmamız aracılığı ile temin edebileceğiniz TTK 350 model kurutma cihazını uzun süreli ve devamlı kullanımlarınız için satın alabileceğiniz gibi aynı zamanda kısa sürecek veya dönemsel olarak kullanılacak çalışmalarınız için günlük olarak kiralayabilirsiniz.
Kiralık beton nem kurutma cihazı TTK 350 kullanım açısından son derece kolay bir cihaz olmakla birlikte soğutmalı olarak pek çok nem cihazından farklı olarak soğutmalı bir sistemle çalışmakta ve bu sistemle nem alma işlemi gerçekleştirmektedir.
Özellikleri ile 70 ile 80 litreye kadar su alma kapasitesi sayesinden uzun saatler boyunca kurutma işlemini gerçekleştirebilen TTK 350 için aynı zamanda rahatlıkla taşınabilecek ve yer değiştirebilecek şekilde tasarlanmıştır.
Firmamız aracılığı ile satın alma ya da kiralamasını yapacağınız TTK 350 kurutma cihazı çift yoğuşmuş su sevk sistemine sahip olmakla birlikte entegre deposuna eklenecek bir hortum sayesinde 24 saat hiç durmadan çalışabilme özelliğine de sahiptir.
24 saat çalışma esnasında cihazın performansında en küçük bir düşme olmamakla birlikte cihazı devamlı kontrol etmenize de gerek bulunmamaktadır.
Kolay erişilebilir hava filtreleri sayesinde rahatlıkla bakımı yapılabilmekte ve hava filtreleri temizlenebilmektedir.
Normal şebeke elektriği kullanarak çalışmakta olan TTK 350 kullanmakta olduğu elektrik enerjisinin tamamını ısını enerjisine çevirebilmekte ve kullanıcısına ekstra maliyetler çıkartmamaktadır.
Yüksek ısıtma ve üfleme gücü ile yapımı yeni tamamlanmış betondan yapımı tamamlandıktan sonra nemlenme sorunu ile karşı karşıya kalan betona kadar her türlü ıslak betonu kurutma kapasitesine sahip olan TTK 350 sınıfında en rahat taşınabilir mobil cihaz olma özelliğini taşımaktadır.
Kiralık beton kurutma makinesi TTK 350 her türlü zorlu hava ve inşaat koşullarında çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır.
TTK 350 44 kilogram olmasına rağmen dış görünüş olarak hantal değil, kibar ve hoş bir görünüme sahiptir.
TTK 350 cihazı tamamen bir Alman ürünü olup, yurtdışından ithal edilmektedir. Cihazın bakımı da aynı kullanımı gibi son derece kolay yapılabilmektedir.
Beton nemi kurutma işleminin kontrollü bir şekilde yapılmaması veya eski yöntemler kullanılarak yapılması ( havalandırma fanları ya da elektrikli ısıtıcılar) betonun tam anlamıyla kuruyamaması durumunu ortaya çıkaracaktır.
Bu tarz bir durum ile karşılaşıldığında durum önemsenmez ve ıslak betonun üzerine yalıtım, badana ve boya uygulamaları gerçekleştirilirse beton zarar göreceği gibi, üzerine uygulanacak olan diğer materyallerde zarar görecek ve pek çok ekstra maliyet ortaya çıkacaktır.
Bu gibi sorunlar ile karşılaşmamak için beton nem kurutma işleminin mutlak suretle kurutma cihazlarından faydalanılarak yapılması gerekmektedir.
Kurutacağınız beton zeminin kapasitesine göre temin edeceğiniz kurutma cihazı ile beton kurutma işlemini kısa sürede gerçekleştirebilecektir.
Beton kurutma cihazı TTK 350 inşaat alanlarda rahatlıkla kullanılabilecek bir cihaz olmasının yanı sıra ofis alanlarında ve yaşam alanlarında da rahatlıkla kullanılabilmektedir.
Cihazın bir başka özelliği ise çalışma saat sayacı takabilme imkânının bulunmasıdır. %32 ile %80 bağıl nem aralığından çalışabilen ve nem dengesini sağlayabilen TTK 350 sınıfında bu alanda lider bir cihaz konumundadır.
Firmamızdan temin edebileceğiniz beton kurutma cihazı TTK 350 modelini beton kurutma işlemlerinizde kullanmanız hem betonunuzun işlevselliği hem de beton üzerine uygulanacak olan diğer malzemelerin işlevselliği için gerekmektedir.

BETON KURUTMA CİHAZI TTK 350

Yorumlar

  1. Beton Kurutma Cihazı TTK 350 | Beton Nem Kurutma | NEMTEK
    Beton kurutma cihazı TTK 350 üstün Alman teknolojisi ile üretilmiş olup, ergonomi, güvenlik ve işleyiş bakımından kusursuz bir beton nem kurutma cihazı olmuştur
    https://www.betonkurutma.com/sayfadetay/87/beton-kurutma-cihazi-ttk-350

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK