BETON KURUTMA CİHAZI TTK 200 - NEMTEK

BETON KURUTMA CİHAZI TTK 200


Beton kurutma cihazı TTK 200 sessiz çalışma özelliği ve kolay taşınabilirliği sayesinde yaşam alanı olarak kullanılan yerler ile geniş ve yüksek alanlarda oluşan nemlenme sorununa kısa sürede çözüm olmakta ve fazla nemi ortamdan uzaklaştırmaktadır.
15 derecenin altında sıcaklıklarda dahi tam kapasite çalışarak ortamdaki nemi dengeleyen TTK 200 kurutma cihazları için de en küçük boya sahip olmasına rağmen işlevsel olarak son derece güçlü bir cihaz olarak dikkat çekmektedir.
TTK 200 kurutma cihazı hiç ara vermeden ve performans düşüşü yaşamadan saatlerce çalışabilmekte ve acil olarak kurutulması ya da neminin alınması gereken alanlarda kesin çözüm sunmaktadır.
24 saatlik bir çalışmada 35 litre nem alma gücüne sahip olan TTK 200 500 m3 hacme sahip bir odada rahatlıkla nem alma çalışması yapabilmektedir.
Tam olarak 0 ile 40 derece arasında tam randımanlı bir şekilde çalışabilen TTK 200 özellikle güneş görmeyen, karanlık ve kapalı alanlarda oluşan nemlenme sorununu çözmek için son derece uygun bir cihazdır.
TTK 200 kurutma cihazının dış gövdesi çelik sac konstrüksiyon malzemeden yapılmış olup, özellikle inşaat çalışmalarında zorlu alan ve zorlu hava koşullarında rahatlıkla hizmet verebilmektedir.
Normal şebeke enerjisi ile çalışmakta olan TTK 200 kullandığı tüm elektrik enerjisini ısı enerjisine çok kısa süre içerisinde dönüştürmekte ve bu ısı enerjisini uzun süre muhafaza ederek az miktarda elektrik enerjisi harcamaktadır.
TTK 200 yaşam alanlarında da yaşamı, ofis alanlarında çalışmayı etkilemeyecek şekilde tasarlanmış olup, bu sayede özellikle ev ve ofislerinde nemlenme sorunu yaşayanlar TTK 200 cihazını rahatlıkla kullanabilirler.
52 desibel aralığında çalışmakta olan TTK 200 cihazı klimanın çıkardığı ses ile aynı düzeyde ses çıkarmaktadır.
Firmamızdan teminini sağlayabileceğiniz TTK 200 kurutma cihazını satın alabileceğiniz gibi aynı zamanda kısa süreli ve dönemsel çalışmalarınız için kiralayabilirsiniz.
Beton kurutma cihazı TTK 200 modelini firmamız aracılığı ile temin etmek istediğinizde çalışma alanınızın nasıl bir alan olduğunu ve metre kare olarak ne kadar büyüklükte olduğunu bize belirtmeniz TTK 200 cihazının kapasitesini kurutmaya yetmesi açısından önem teşkil etmektedir.
Cihaz firmamız teknik personelleri tarafından adresinize kadar getirilmekte ve uygulamalı bir şekilde nasıl çalıştığı konusunda gerekli bilgilendirmeler yapılmaktadır.
Ayrıca cihazın kullanımı sırasında gerekli olabilecek tüm aparatları tarafınıza teslim edilmektedir.
Kiralık beton kurutma makinesi TTK 200 çalışmak için kullandığı elektrik enerjisinin tamamını ısı enerjisine çevirmekte ve elektrik enerjisini değerlendirmek konusunda sınıfında lider konumdadır.
Bu özelliği ile hem kullanıcı hem de çevre dostu bir cihazdır.
Ergonomi konusunda da son derece uygun bir cihaz olan TTK 200’ün taşınması ve yer değiştirmesi son derece kolaydır.
Zor arazilerde ve merdivenlerde rahatlıkla kullanılabilen cihaz tam kauçuk tekerlekleri ile renk ve iz bırakmadan sadece basit bir itme gücü ile taşınabilmektedir.
Beton kurutma cihazı TTK 200 güçlü kompresörü ile kısa zamanda kurutma işlemini gerçekleştirmekte ve inşaat çalışmalarının önemli bir aşaması olan beton kurutma işlemini tahmin edilen süreden çok daha kısa süre içerisinde gerçekleştirmektedir.
İnşaat işlemlerinde beton kurutmanın ayrı bir yeri vardır.
Beton kurutma işleminin sağlıklı yapılmaması demek betonun iyi kurutulamaması anlamına gelmekte ve yaş betonun üzerine uygulanacak olan diğer materyallerin işlevlerini sağlıklı bir biçimde yerine getirememesi anlamına gelmektedir.
Beton kurutma işlemi yapılana kadar inşaatta diğer tüm çalışmalar beklemektedir.
Bu sebeple beton kurutma işlemi ne kadar çabuk yapılırsa inşaatın diğer işlerinin yapılması ve inşaatın ilerlemesi o kadar çabuk olacaktır.
TTK 200 beton kurutma cihazı hem betonunuzu sağlıklı bir şekilde kurutmakta hem de bu işlemi kısa süre içerisinde gerçekleştirerek inşaatınızın diğer işlemlerini zamanında yapmanızı ve inşaatı belirlediğiniz tarihten de önce teslim etmenize yardımcı olmaktadır.
Beton kurutma cihazı TTK 200 ile yapacağınız kurutma işlemi sonrasında betonun üzerine uygulayacağınız diğer işlemler ( yalıtım, badana, boya vb.) çok daha sağlıklı bir şekilde yapılacak ve işlevlerinin tam anlamıyla yerine getirebilecektir.
Ayrıca TTK 200 kullanılarak yapılan beton kurutma işlemleri sonrasında betonun nem ve rutubet ile karşılaşma olasılığı normalden çok düşük düzeylerde olmaktadır.

Yorumlar

  1. Beton Kurutma Cihazı TTK 200 | Beton Nem Kurutma | NEMTEK
    Beton kurutma cihazı TTK 200 sessiz çalışma özelliği ve kolay taşınabilirliği sayesinde yaşam alanı olarak kullanılan yerler için beton kurutma cihazı idealdir
    https://www.betonkurutma.com/sayfadetay/86/beton-kurutma-cihazi-ttk-200

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK