ANKARA BETON NEM ALMA FİRMASI - NEMTEK

Ankara Beton Nem Alma Firması


Ankara beton nem alma firması inşaat halinde olan betonarme yapılarda yeni atılmış olan betonun hemen ardından değişik kapasitelere sahip olan cihazları ile kurutma yapar.
Beton Kurutma yaparken, aynı zamanda betonarme olarak inşaatı tamamlanmış ve kullanılmakta olan binalarda kimi zaman dış etkenlerden kimi zaman ise iç etkenlerde meydana gelen sebeplerden,
dolayı oluşan nemlenme ve rutubetlenme sorunlarınıza kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde çözüm oluşturmaktadır.
Beton kurutma yöntemi kullanmayan bazı inşaat firmaları ise elektrikli ısıtıcılar ve havalandırma cihazları ile betonu kurutmaya çalışmaktaydı.
Bu tür yöntemler ilk bakışta o dönem için en akıllıca yöntemler olarak görülmekte olsa da ilerleyen dönemlerde binalarda yaşanan nemlenme ve rutubetlenme sorunlarından sonra bu yöntemlerin,
aslında bir işe yaramadığını aksine hem zaman kaybında hem de çıkan ekstra maliyetler ile maddi kayıplara neden olduğu anlaşılmaktaydı.
Ankara beton nem alma firması günümüzde ise artık teknolojinin inşaat sektörü için bir armağanı olan kurutma cihazı sayesinde hem sağlıklı,
hem hızlı bir şekilde kurutma işlemleri gerçekleştirilebilmekte ve hem maddi hem de vakti pek çok kazanımlar elde edilmektedir.
Kurutma cihazı kullanırken performansında düşme olmamasının sayesinde çok kısa süre içerisinde kurutma işlemini gerçekleştirebilmekte ve,
kurutma cihazı ile beton kurutma işlemini gerçekleştiren inşaat firmaların çok daha kısa sürede inşaatlarını bitirmesini ve teslim etmesini sağlamaktadır.
Kurutma cihazları ile kurutma işlemi yapılması esnasında dikkat edilmesi gereken birkaç nokta bulunmaktadır.
Kurutma cihazı ile kurutma işlemi yapılırken dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise beton atılmış alanın tamamının aynı ısı derecesiyle ısıtabilecek bir konuma cihazın konumlandırılmasıdır.
Bu konumu belirlerken cihazın üfleme gücü mesafesinin bilinmesi yardımcı olmaktadır.
Firmamız bünyesinde bulunan cihazların hemen hemen tamamı 100 metre uzaklıktan üfleme yapabilmektedir.
Eğer alan gereğinden fazla büyük bir alan ise tüm alan parsellere ayrılmalı ve her parsel belirli bir zaman dilimi içerisinde kurutulmalıdır.
Bu durumun en büyük nedenlerinden birisi mevsimsel geçişlerde arada ciddi sıcaklık farklıkların oluşumu olmaktadır. Bu farklılıkları dış etken olarak nitelendirebiliriz.
Bir de her betonarme binada görülmeyen ancak görülme ihtimali her zaman olan beton içerisinde gömülmüş olan su borularının aşırı soğuktan çatlaması ve,
bu çatlakta beton üzerine su sızması sonucu oluşan ıslaklık ve beraberinde ortaya çıkacak olan nemlenme sorunudur.
Bu iki durumun yaşanmasının ardından meydana gelen nemlenme ya da rutubetlenme kesinlikle göz ardı edilmemeli ve mümkün olan en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulduktan sonra nemlenmiş ya da rutubetlenmiş alan beton kurutma cihazı yardımıyla kurutulmalıdır.
Akabinde kurutulan alan kazınmalı, beton atımı işlemi tekrarlanmalı ve yeni beton atımı yapılmış alan kurutulduktan sonra binayı korumak için yapılması gereken izolasyon organizasyonlarının yapılması gerekmektedir.
Kurutma işlemi yapılmayan binalarda izolasyon malzemeleri işlevlerini tam kapasite bir şekilde yerine getirememekte ve bu durumda hem binanın nemlenmesine,
davetiye çıkarmakta hem de bina içerisinde oturan ya da çalışan kişilerinde bu durumda ısınabilmek için ekstra maliyetleri ortaya çıkmaktadır.
Ankara beton nemi alma firmaları içerisinde müşteri memnuniyetini ön planda tutması, cihazlarının performansı sayesinde kısa sürede tüm Ankara şehir merkezi ve ilçelerinde en çok tercih edilen firma konumundayız.
Ankara beton nem alma firması olarak bizimle irtibata geçtiğiniz betonunuzda oluşan nemlenme ve rutubetlenme sorunlarına bir daha karşılaşmamak üzere elveda diyebilirsiniz.

ANKARA BETON NEM ALMA FİRMASI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK