BETON KÜF KOKUSU GİDERME

BETON KÜF KOKUSU GİDERME

Beton küf kokusu giderme ihtiyacınızda bizden küf giderme cihazı kiralayarak bu küf sorununu giderme, beton kurutma cihazı ile mümkün olmaktadır.
Beton küf kokusu yaşam ortamlarında gerçekten çok büyük bir sorun olmakla beraber insan hayatını da tehdit etmektedir.
Bu kokunun çıkma nedeni su ile buluşan betonun zamanında önlem alınmamasından dolayı betonun derinliklerine işlemesi ve dış ortamda oluşan sıcak hava ile ıslanmış betonun birleşmesinden meydana gelmektedir.
Beton küf kokusu nasıl gider sorusuna halk arasında verilebilecek pek çok cevap uygulanan pek çok yöntem bulunmaktadır. Ancak bu yöntemlerin hangisinin gerçekten işe yaradığı konusunda akılda soru işaretleri mevcuttur.
Halk arasında en çok uygulanan beton küfü kokusu giderme yöntemi çeşitli kimyasallar ile küfe direk müdahale ederek ortamdan uzaklaştırma yöntemidir.
Bu yöntem ile küflenmiş alan temizlenmeye çalışılmakta ve farklı kokulara sahip olan kimyasallar ile hem küf hem de neden olduğu koku ortamdan uzaklaştırılmaya çalışılmaktadır.
Beton üzerinde rutubeti yok edebilmek için rutubet kurutma cihazı kullanmak gerekmektedir. Rutubet kurutma cihazı yüksek üfleme gücü ile çok kısa süre içerisinde beton üzerinde yer etmiş olan rutubeti kurutmaktadır.
Cihaz rutubeti kuruturken ortamda bulunan fazla nemi yok etmektedir.
Ortamda oluşan rutubetten dolayı zamanla oluşan küfü firmamız aracılığı ile satın alabileceğiniz ya da kiralayabileceğiniz kurutma cihazı ile ortamdan uzaklaştırabilirsiniz.
Firmamız aracılığı ile temin edebileceğiniz cihaz firmamızın uzman personelleri tarafından adresinize kadar getirilmektedir.
Adresinize kadar getirilen cihazın nasıl kullanılması gerektiği konusunda uygulamalı olarak gerekli gösterimler yapılmaktadır.
Firmamızın uzman personelleri sadece cihazı adresinize kadar teslim etmemekte istenildiği takdirde cihazın kullanımını gerçekleştirerek ortamda bulunan rutubeti uzaklaştırabilmektedir.
Bu rutubet uzaklaştırılması sırasında ortama temiz hava verildiğinden dolayı küf kokusu biraz da olsa ortamdan uzaklaştırılmış olmaktadır.
Ancak tam anlamıyla ortamdan uzaklaştırılabilmesi için rutubetin alınmış olduğu betonun tamamen kazınması ve o alana yeniden beton atılması gerekmektedir.
Beton atım işlemi gerçekleştikten sonra kurutma işlemi tekrar kurutma cihazı ile vakit kaybetmeden hızlı ancak kontrollü bir şekilde gerçekleştirilmelidir.
Bu kurutma işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta tüm alanın eşit bir şekilde kurutulması gerekliliğidir.
Küf kokusunun ortamdan ayrılması zamanla ve ortamın gerekli hava dolaşımına sahip olmasıyla mümkün olmaktadır.
Beton küf kokusu nasıl geçer sorusuna verilebilecek cevap olarak ise rutubeti giderilmiş alanın üzerine özel olarak firmamızın personelleri tarafından hazırlanmış olan solüsyonun sürülmesi ve sonrasında,
süngerle kısa bir ovalama işleminin ardından su ile solüsyonun durulanması küf oluşumun olduğu duvarın daha çok nefes almasını sağlamakta ve duvarda kalmış olan küf kokusunun ortamdan uzaklaşmasını sağlamaktadır.
Beton küf kokusu giderme işlemi için önce ise rutubetin yarattığı kaynağı bulunmalı ve bu kaynak çözüme kavuşturulduktan sonra beton kurutma cihazı ile küf kurutma işlemi gerçekleştirilmelidir.
Beton kurutma cihazı ile rutubetlenmiş ve artık küflenmiş olmasından dolayı koku yapmış olan betona uygulanacak işlemler betona daha da zarar vererek, sağlıklı olan kısımlarının da kısa sürede durumdan etkilenmesine neden olacaktır.
Eğer küf kokusundan kurtulmak istenirse mutlak suretle profesyonel bir ekipten yardım almak işlemlerin çok daha kısa ve zahmetsiz bir şekilde, istenmeyen olayların meydana gelmesine sebep olmadan çözüme kavuşturulabilmektedir.
Beton küf kokusu nasıl önlenir sorusuna firmamız gerçekleştirdiği çalışmalar ile yapılacak olan uygulamaların neler olduğunu uygulamalı olarak gösterip en iyi cevabı vermekte ve sizi bu durumdan çok kısa süre içerisinde kurtararak ortamın yaşanabilir bir alan olmasını sağlamaktadır.
Beton küf kokusu giderme için firmamız ile irtibata geçmeniz ve yapılacak olan tüm işlemleri firmamıza bırakmanız sorununuzun sağlıklı bir şekilde çözülebilmesi ve küf kokusunu ortamdan uzaklaştırılması için izlenecek en iyi yöntem olmaktadır.

BETON KÜF KOKUSU GİDERME

Yorumlar

  1. Beton Küf Kokusu Giderme | Beton Küf Kokusu | NEMTEK KURUTMA
    Beton küf kokusu giderme ihtiyacınızda bizden beton küf giderme cihazı kiralayarak bu küf sorununu giderme çözümüne, beton kurutma cihazı ile mümkün olmaktadır.

    https://www.betonkurutma.com/blogdetay/7/beton-kuf-kokusu-giderme

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK