BETON NEM KURUTMA

BETON NEM KURUTMA
Beton Nem Kurutma uygulaması için daha hızlı ve ekonomik çözümler arıyorsanız, ürünlerimiz arasında bulunan ve kullanılan beton kurutma cihazını tercih edebilirsiniz.
Beton nemi kurutma sorunu için eğer daha önce bir kurutma cihazı kullanmadıysanız ve bu konuda bilgi almak isterseniz teknik ekip arkadaşlarımızdan hem cihaz kullanım bilgisini hem de isterseniz kurutma hizmetini alabilirsiniz.
Kurutmanın betonun sağlamlığı için oldukça önemli olduğunu söyleyebiliriz. Kesinlikle bu işlemi yaparken daha önce denemiş olduğunuz eski yöntemleri bir kenara bırakmalısınız.
Büyük inşaat beton yapıların bile kurutulmasında oldukça etkili olan profesyonel ve son teknolojik cihazlar tercih edilmektedir.
Sadece cihaza ödeyeceğiniz küçük bir miktar ile ileride ıslaklık ve neme bağlı olarak yaşayacağınız sorunlar için ödeyeceğiniz büyük maddi kayıpların önüne geçebilirsiniz.
Sizler de bu profesyonel cihazları denemek isterseniz hiç beklemeden hemen firmamızı arayabilirsiniz.
Beton nemi kurutma için temin edeceğiniz bir kurutma cihazını yine diğer kurutma işlemlerinizde de güvenle kullanmaya devam edebilirsiniz.
Yaz mevsimi dönemlerinde yapılan kurutma işleminin kendiliğinden gerçekleşmesi sizleri inşaat sektöründe beton nem kurutma sorununda kısmi olsa da rahatlatabilir ama sağlıklı bir çözüm sunmaz.
Aynı şekilde kış mevsiminde de hava koşularının kötü olması sebebi ile beton zemin kendi ıslaklığının yanı sıra hava şartları gibi diğer sorunlar ile de yine ıslanmaya devam edecektir.
Bunun için de kış mevsiminde de kullanabileceğiniz bir kurutma cihazına ihtiyacınız olacaktır.
Kurutma cihazları mevsimsel zorluklar ve diğer zor iş şartlarına göre tasarlanarak üretildiği için açık alanlarda bile sorunsuz bir şekilde kurutma işlemini yapmaya devam edecektir.
Beton nemi alma kurutma işlemi kışın yapılırsa betonun sürekli maruz kalacağı ıslaklığın da önüne geçmenize yardımcı olacaktır.
Islak Betonların kurutulması için ihtiyacınız olan yüksek sıcaklığa doğal yollar ile ulaşamazsınız.
Ayrıca sorunsuz bir şekilde kurutma işlemini yapabilmesi de sizlere kurutma işleminin daha hızlı bir şekilde yapılmasına yardımcı olacaktır.
Beton nem kurutma uygulamasının yapılmadığı betonlarda belirli bir zaman sonra çatlaklar ve betonun içinde sıkışmış olan ıslaklığın dağılması ile de rutubet gibi oluşumu meydana gelecektir.
Bir şey olmaz denilen hafif bir ıslaklığın bile beton üzerinde küf ve pas meydana gelmesi gibi ileri derece sorunları da beraberinde getireceğini ayrıca belirtmek ve uyarmak isteriz.
Peki, beton kurutma neden bu kadar önemlidir? Beton zeminler bir binanın en alt temelini oluşturmaktadır.
Binanın yaşam alanı haline gelebilmesi için ise beton zeminin işi bittikten sonra beton üzerinde farklı zemin döşemeleri uygulanmaktadır.
Eğer bu zemin döşemelerini ve yalıtım sistemlerini ıslak ve nemli bir beton üzerine yapıyorsanız yapmış olduğunuz tüm uygulamaların kısa sürede yapı olarak bozulacağını ve küfleneceğini belirtmek isteriz.
Aynı şekilde su tesisatı ve elektrik tesisatı gibi binanın ana hatlarını oluşturan tesisatlar da nemden kolaylıkla etkilenmektedir.
Su tesisatının malzemesinin kalitesiz olması ve bu malzemenin de nem ile buluşması boruların daha kısa sürede yapı olarak eskimesine sebep olacaktır.
Bu da duvar içlerinde neme bağlı olarak bozulan malzemenin yeniden su kaçağına sebep olacak şekilde yıpranmasına neden olacaktır.
Çoğu inşaat firmasının görmezden geldiği ıslaklık ve nem kurutma aslında oldukça büyük sorunları da beraberinde getirmekle beraber devamı olacak olan işlerinde yapılmasını engellemektedir.
Beton kurutma firması olarak bu ve buna benzer sorunlar ile karşılaşmamanız için sizlere en etkili yöntem olan kurutma cihazlarını önermekteyiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK