NEMTEK BETON KURUTMA CİHAZI

NEMTEK BETON KURUTMA CİHAZI

Nemtek Beton kurutma cihazı yüksek üfleme gücü sayesinde tahmin edilen ve beklenen beton kurutma işlemini çok daha kısa bir süre içerisinde gerçekleştirir.
Nemtek beton kurutma cihazı kiralama firması olarak bu üstün cihazın kiralama hizmetini vermekteyiz.
Betonunuzu kurutabilmek için bizimle iletişime geçtiğimizde farklı kapasitelere sahip olan nemtek kurutma cihazından sizin alanınıza uygun olan cihazı getirebilmemiz ve vakit kaybetmemeden müdahale edebilmemiz adına alanınızın tahmini büyüklüğünü ve adresinizi bizimle paylaşmanız yeterli olmaktadır.
Nemtek cihazı adresinize kadar görevli personellerimiz tarafından getirilmekte cihazın kullanımı hakkında kısa bir sunum yapılmakta ve cihazın çalışma esnasında gerekebilecek olan aparatlar ile cihaz çalışır bir şekilde tarafınıza teslim edilmektedir.
Beton kurutma işlemini kurutma cihazı kullanmadan yapmak için kullanılan yöntemlerden birini tercih etmeniz istenmeyen olayların yaşanmasına sebep olabileceği gibi ekstra maliyetlere ve zaman kayıplarına sebep olmaktadır.
Örneğin betonun kendi kendine kurumasını beklemek yapılan en büyük yanlış uygulamaların başında gelmektedir.
Bu tarz uygulamada güneş ışınları yardımıyla kurutma yapılmak tercih edilmekte olup, betonunun tamamının güneş ışığı ile buluşması beklenmekte ve bu durum günler sürmektedir.
Ayrıca bu şekilde bir kurutma işlemi sadece zaman kaybı olmamakta aynı zamanda ilerleyen dönemlerde betonun üzerine uygulanacak olan yalıtım malzemesi, badana ve boya gibi işlemlerin işlevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirmesine de engel olmaktadır.
Beton kurutma işleminde cihaz kullanılmadan uygulanan bir diğer yöntemde havalandırma için kullanılan büyük fanlar ile kurutma işlemini gerçekleştirmektir.
Bu durumda da inşaat zamanından sonra bitirilmekte ve inşaat firmaları bu yüzden prestij kayıpları yaşamaktadır.
Oysaki nemtek beton kurutma makinesi ile gerçekleştirilen bir kurutma işlemi sadece günler sürmekte ve sağlıklı bir şekilde kurutma işlemi yapılmaktadır.
Nemtek üstün üfleme gücü, ara vermeden çalışabilme özelliği, kolay ve taşınabilir ergonomisi, en zor şartlarda çalışabilmesiyle bir inşaat firmasının istediği tüm özellikleri kapsamakta ve gerçekten beton kurutma işini hakkıyla gerçekleştirmektedir.
Nemtek cihazı ile yapacağınız kurutma işlemlerinizin bu denli sağlıklı olmasının sebepleri arasında cihazın ortamda bulunan nem dengesini yine ortamda bulunan nemi yoğunlaştırarak ortamdan uzaklaştırması ve bu işlemi saatler boyu ara vermeden yapabilmesidir.
Nemtek bu işlemi yaparken harcadığı enerjinin tamamını yüksek ısı enerjisine dönüştürmekte ve bu anlamda hem çevreye hem de kullanıcısına katkılar sağlamaktadır.
Cihazın ara vermeden çalışma özelliğini kullanmak ise oldukça basittir. Kiralama esnasında tarafınıza verilecek ve cihaza montajı çok kolay olan bir tahliye hortumu sayesinde bu işlem gerçekleşmektedir.
Nemtek beton kurutma cihazı yoğunlaştırdığı nemi kendi deposuna hapsetmektedir.
Ancak depoya bağlanacak bir tahliye hortumu ile depoda biriken yoğunlaşmış nem dışarı atılmakta ve depo dolmayacağı cihaz saatler boyu performansından en küçük bir eksilme yaşamadan çalışabilmektedir.
Ayrıca cihazın bu şekilde çalışması esnasında motorunda herhangi bir ısınma meydana gelmemektedir.
Çünkü üfleme yapılan alan ile motorun bulunduğu alan arasında motorun ısınmasını engellemek amacıyla özel bir malzeme kullanılmış olup sıcak ve soğuk havalarda performansını etkilememesi için her türlü önlem alınmış durumdadır.
Nemtek beton kurutma cihazı ile yapacağınız kurutma işlemlerinden sonra sonucu gördüğünüzde ne demek istediğimiz çok daha iyi anlayacak ve inşaatlarınızı söz verdiğiniz tarihten çok daha önce bitirmenin haklı gururunu yaşayacaksınız.

Nemtek Beton Kurutma Cihazı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK