KİRALIK BETON KURUTMA CİHAZI

KİRALIK BETON KURUTMA CİHAZI

Kiralık beton kurutma cihazı ile gerçekleştirilen beton nemi kurutma işlemi, ilerleyen dönemlerde nem, rutubet ve küf gibi sorunları önleme olasılığınız oldukça düşük olacaktır.
Beton kurutma cihazı Kiralık sayesinde beton üzerinde beton atım işlemi sonrasında kalan ıslaklık çok kısa süreler içerisinde kurutulabilmekte ve bu durum inşaat sektörünün daha hızlı çalışmasını sağlamaktadır.
Kiralık beton kurutma cihazı kiralama firması olarak firmamız aracılığı ile beton kurutma işlemlerinizde kullanabilmeniz için cihazı kiralayabilirsiniz.
Firmamız aracılığı ile dönemsel çalışmalarınızda kullanmak amacıyla Kiralık cihazı kiralama talebinizi bizlere ilettiğiniz de cihaz adresinize kadar getirilmekte ve çalışır bir şekilde teslim edilmektedir.
Beton kurutma cihazını çalıştırmak için kullanmakta olduğu enerjinin tamamını yüksek ısı enerjisine çevirmekte ve bu anlamda kullanıcı dostu bir cihaz olarak dikkat çekmektedir.
Harcamış olduğu elektrik sarfiyatı yok denecek kadar az olmakla birlikte gösterdiği performans gerçekten hayranlık bırakmaktadır.
Kurutma cihazı çalışma şekli olarak beton üzerinde bulunan nemi yoğunlaştırmaktadır. Yoğunlaştırılan bu nem cihazın kendisine entegre edilmiş olan deposunda biriktirilmektedir.
Bu işlemin yapılma sebebi ise beton üzerinde bulunan nemin betonun formunu bulmasına engel olmasıdır.
Beton atımı sırasında kullanılan su, daha sonra betonun formunu bulmasını engelleyen en önemli etkenlerin başında gelmektedir.
Geçmiş zamanlarda beton atım işlemi sonrasında betonun formun bulması için elektrikli ısıtıcılar ya da büyük fanlar kullanılmakta, eğer bu cihazları kullanma imkanı yok ise güneş ısısından yararlanarak beton kurutma işlemi gerçekleşmekteydi.
Ancak bu gibi kullanılan yöntemler ile kurutulmuş olan betonlar tam manasıyla formunu bulamamakta ve ilerleyen dönemlerde nemlenme ve rutubetlenme sorunları ile karşılaşmaktaydı.
Ayrıca bu tarz yöntemler inşaat süresini uzatmakta ve inşaatların tahmin edilen ya da söz verilen sürelerden çok daha uzun süreler içerisinde teslimine neden olmaktaydı.
Bu sebeple Kiralık beton kurutma cihazı kiralamak için firmamızı aradığınızda kurutulacak olan betonun metre kare olarak büyüklüğünü bizlere iletmeniz doğru kapasiteye sahip olan cihazı size ulaştırmamızı sağlayacağı gibi, vakit ve emek kayıplarının da önüne geçilmiş olacaktır.
Kurutma işlemlerinde dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise kurutma işlemi yapılırken beton alanın tamamının eşit bir şekilde kontrollü olarak kurutulması gerekliliğidir.
Bu gibi bir durum ile karşılaşmamak adına Kiralık kurutma cihazı kurutma yapılacak beton alana doğru bir şekilde konumlandırılmalıdır.
Eğer konumlandırılan alandan alanın büyüklüğü sebebiyle her taraf ısıtılamıyorsa alan parsellere ayrılmalı ve her bir parsel belirli saat dilimleri ile ısıtılmalıdır.
Bu durumda nemlenmiş bölge kalma ihtimali en az indirgenmiş olmaktadır.
Kiralık beton kurutma cihazı firması olarak sadece beton kurutma cihazı satışı ve kiralaması yapmamaktayız.
Kiralık beton kurutma cihazı yüksek üfleme gücü, yatay ve dikey çalışabilme özelliği, yüksek alanlarda oluşan nemlenme ve rutubetlenme sorunlarını çözebilmek için taşınabilmesi ile inşaat sektörünün eli ayağı ve vazgeçilmez bir bireyi olmuş durumdadır.
Kiralık Beton Kurutma Cihazı
Nemtek İnşaat Beton Kurutma Cihazı Kiralama : 0530 959 93 30

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNŞAAT KURUTMA

KİRALIK BETON NEM KURUTMA CİHAZI

İSTANBUL BETON KURUTMA HİZMETİ - NEMTEK